DVA MLADIĆA RANJENA

London: Nedaleko Olimpijskog parka u tučnjavi izboden mladić (24). Svemu su svjedočili prestravljeni kupci

Nakon ovog tragičnog događaja pet muškaraca u dobi od 20 do 23 godine uhićeno je i pritvoreno
Police stand guard outside the Ecuadorian Embassy, London, Wednesday June 20, 2012. WikiLeaks chief Julian Assange has made a run for the Ecuadorean Embassy in London, seeking asylum in a long shot move that, if successful, would place him in a small, friendly South American country rather than in Sweden facing questioning about alleged sex crimes. (AP Photo/Tim Hales)
 AP

Jučer u kasno poslije podne u tučnjavi u londonskom shoping centru na smrt je izboden davadesetčetverogodišnji mladić. Dvojica mladića lakše su ranjena. Sve se dogodilo usred Westfield Stratforda, u istočnom dijelu Londona nedaleko Olimpijskog parka pred očima prestrašenih kupaca, javlja Scotland Yard.

Nakon ovog tragičnog događaja pet muškaraca u dobi od 20 do 23 godine uhićeno je i pritvoreno, a policija se nada da će se ubrzo znati svi detalji ovog zločina. Naime, sve se događalo usred poslijepodnevne gužve pa su tučnjavi i ubojstvu svjedočili i kupci koji su se zatekli na licu mjesta u inače vrlo prometnom dijelu trgovačkog centra - The Streetu.

Policija je priopćila kako je u petak posije podne došlo do tučnjave u koju se uključio veći broj mladića u prizemlju shoping centra, a izbodeni muškarac preminuo je na licu mjesta. U spašavanju njegova života nije pomogla niti činjenica da su čak dvoja kola hitne pomoći stigla vrlo brzo na mjesto događaja na poziv nekog od kupaca. Svi napori medicinskog osoblja nisu pomogli u oživljavanju žrtve. Dvojica ranjenih, jedan s ubodnom ranom, a drugi s manjim ozljedama prevezeni su u bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:46