ŽESTOKO NAPALA BIDENA

Majka mladog marinca koji je poginuo u Kabulu pozvala Trumpa na sprovod: ‘Želim upoznati pravog predsjednika‘

Proteklog je tjedna njezin Instagram profil bio privremeno blokiran nakon što je javno okrivila Bidena za smrt svog sina
Kareem Nikoui i njegova majka Shana Chappell
 Facebook

Majka mladog marinca, koji je poginuo u samoubilačkom napadu pripadnika skupine ISIS-K u Afganistanu, pozvala je Donalda Trumpa na njegov sprovod 18. rujna i okrivila predsjednika Joea Bidena za smrt američkih vojnika.

- Bila bi mi čast upoznati pravog američkog predsjednika, Trumpa. Volim Vas i Amerika Vas voli - napisala je Shana Chappell, majka 20-godišnjeg Kareema Nikouija na svom Facebooku.

Trump je pak potvrdio kako je primio njezinu pozivnicu te joj je odgovorio na svojoj službenoj stranici: 'Hvala Shana, naša zemlja te voli, a posebno voli tvog predivnog sina Kareema. Da sam ja predsjednik, tvoj sin i sada bi bio s tobom, kao i sinovi i kćeri drugih koji su poginuli u napadu u Kabulu. Civili su trebali prvi biti izvučeni zajedno s 85 milijardi dolara opreme, a vojska je trebala otići sigurno nakon što je sve očišćeno. Volim Vas i volim Kareema', napisao je Trump.

image
Shana Chappell/Facebook

Chappell se potom na Facebooku obrušila na Bidena: 'Krv svih 13 heroja je na tvojim rukama! Ovo nije nešto što Biden i njegova administracija mogu učiniti da nestane! Ovo neće biti zaboravljeno!'

Chappell je i prije često omalovažavala Bidena, a proteklog je tjedna njezin Instagram profil bio privremeno blokiran nakon što je javno okrivila Bidena za smrt svog sina.

Glasnogovornik Facebooka kazao je kako je profil obrisan 'greškom' no nije otkrio kako se greška potkrala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:28