HOROR U OHIJU

Majka ostavila curicu od 16 mjeseci na deset dana, dijete preminulo u teškim mukama: ‘Bila je ekstremno dehidrirana‘

Majka je optužena za teško ubojstvo, priznala je krivnju, a kaznu će saznati za otprilike tri tjedna

Novorođenče beba rodilište

 Salih Zeki Fazlioglu/Anadolu Agency Via Afp

Kristel Candelario (32) iz američkog Ohija 6. lipnja prošle godine odlučila je otići na odmor. Deset dana se zabavljala po Detroitu i Portoriku, a potom se vratila kući.

Jedna sasvim obična priča postaje potpuno jeziva kada se saznalo da je majka ostavila svoju 16-mjesečnu kćerkicu od 6. do 16. lipnja, dakle punih deset dana, potpuno samu i bez ikakvog nadzora! Po povratku u dom Kristel je shvatila da dijete ne daje znakove života, pa je nazvala policiju.

Policajci su curicu zatekli u krevetu s prljavim prekrivačima, natopljenima urinom i izmetom. Odmah su pozvali Hitnu, ali doktori su mogli samo konstatirati smrt: - Bila je ekstremno dehidrirana, rekao je jedan od liječnika koji su stigli na mjesto događaja, prenosi NBC.

Majka je optužena za teško ubojstvo, priznala je krivnju, a kaznu će saznati za otprilike tri tjedna. Prijeti joj i doživotni zatvor. Nikome nije jasno zašto nije nekog tražila da joj pričuva kćer dok je na putu. - Nije ovo prvi put da je to napravila, iako sam je stalno upozoravala, i ne samo ja, da to ne radi, izjavila je jedna prijateljica obitelji Candelario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 07:46