SKANDAL

'MALI POLUCRNČUGA SAMO TRAŽI MALO PAŽNJE...' Njemački parlamentarac na stupu srama nakon brutalnog vrijeđanja sina slavnog tenisača

 Profimedia, Xposurephotos

Noah Becker, sin slavnog tenisača Borisa Beckera, odlučio je tužiti zamjenika predsjednika stranke 'Alternativa za Njemačku' nakon što ga je ovaj rasistički izvrijeđao na Twitteru, piše Bild.

23-godišnji Noah je u jednom intervjuu rekao da ga pomalo živcira činjenica da će biti vječno etiketiran kao sin slavnog oca, što je potaklo parlamentarca Jensa Maiera da se na Twitteru obruši na mladog Beckera.

- Čini se da ovaj mali polucrnčuga traži malo pažnje... To je jedino objašnjenje za ovakvo ponašanje - napisao je Maier na Twitteru. Istina, nekoliko sati poslije poruka je izbrisana, a Maier se vadio da je to napisao netko od njegovih zaposlenika.

Noaha nisu zanimali izgovori, već je nakon konzultiranja s ocem odlučio tužiti čovjeka koji je jedan od 100 parlamentaraca radikalnog AFD-a.

Inače, ovo je drugi skandal koji su režirali visokopozicionirani AFD-ovci u posljednjih tjedan dana. U utorak je njemačka policija podnijela prijavu protiv Beatrix von Storch, zamjenice predsjednika Kluba zastupnika AFD-a, nakon što je popljuvala policiju koja je čestitala Novu godinu na više jezika, uključujući i arapskom.

- Dovraga, što se to događa u ovoj državi!? Zašto policija na službenom Twitteru piše na arapskom!? Je l' to oni podilaze barbarima, muslimanima, hordama silovatelja!?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:31