UŽASNI DETALJI

Maloljetna žrtva princa Andrewa: Bila sam mu robinja u kući strave, a on zaluđen mojim stopalima

Virginiji Roberts tada je bilo samo 17 godina, a danas je udana žena i njezino svjedočenje ozbiljno je uzdrmalo kraljicu Elizabetu II.
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Princ Andrew (60), crna ovca britanske kraljevske obitelji, svakim je danom sve nepoželjniji na Dvoru. Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. Naime, u medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u New Yorku, o pedofilskom lancu pokojnog financijera Jeffreyja Epsteina, prinčeva prijatelja.

- Povlačim crtu kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici.

Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tijekom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mojem životu - ispričala je žrtva Virginia Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satiričnog TV showa “Spitting Image”, a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala. Amerikanka Virginia Roberts, udana Giuffre, objasnila je kako ju je koristio tijekom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johanni Sjöberg.

Sjedila mu u krilu

- Bilo im je lako pružiti zabavu koju su htjeli. Sjela sam princu u krilo te je počeo dodirivati moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom - ispričala je Roberts, kako prenosi Daily Mail.

- Nije dugo trajalo, koliko se sjećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osjećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje - dodala je.

Prema njezinim riječima, sve se odvijalo u U “kući strave”. Ako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Andrewa, vojvodu od Yorka, odriješili samo kraljevskih dužnosti, no on i dalje nosi kraljevsku titulu i u nasljednom je nizu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

K tome, princu na ruku baš i ne ide što je nedavno uhićena Epsteinova madam Ghislaine Maxwell (58), koja je pristala na potpunu suradnju s FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorištavanje i seksualno zlostavljanje maloljetnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virginia Giuffre, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epsteinu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorištavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Navodi da je princa Andrewa upoznala 2001. godine u Londonu te kako je bila prisiljena na seks s njim u kući Ghislaine Maxwell Belgraviji. Princ Andrew i Maxwell, koja je u njujorškom zatvoru, gdje čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloljetnika, seksualnu trgovinu djecom i klevetu, demantirali su te optužbe.

Princ Andrew, koji se rijetko pojavljuje u javnosti posljednjih mjeseci, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti, a viđen je ovog tjedna, vidno oronuo, oči je skrivao iza sunčanih naočala.

Koliki su razmjeri skandala pokazuje i nedavno vjenčanje njegove kćeri princeze Beatrice, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, no nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Stiže i knjiga

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virginijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira nazvati “Klub playboya milijardera”, koji su sudu predani u sklopu tužbe za klevetu koju je Virginia pokrenula protiv Maxwell 2015. godine. U knjizi Giuffre tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima. Napisala je da je “obožavao njeno mlado tijelo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstein, tvrdi, uopće nije htio znati “mračne detalje”.

- Jeffrey nije želio znati mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegova prijatelja sretnim. Znala sam da su njih dvojica već ocijenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo kimnula glavom. Iako sam se s Jeffreyjem nasmijala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, i rekla bih da je Epsteinu zagolicao maštu svojim čudnim fetišem, stoga se dobro nasmijao na njegov račun - istaknula je Giuffre.

Izvor blizak princu rekao je za The Sun da dokumente treba čitati s oprezom jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim tjednima biti oslobođen i osvećen”, te kako su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netočne”.

Klimavi alibi

Šokantne tvrdnje Amerikanke Giuffre ističu da ju je k princu dovela Ghislaine Maxwell.

- Ghislaine me odvela do dekadentnog kauča, na kojem je sjedio i okretala me kako bi me princ mogao dobro pogledati prije nego što mu sjednem u krilo. Sve što sam trebala učiniti bilo je pretvarati se da me zabavljaju njihove geste, a kad je Andrew moje grudi uhvatio lutkom napravljenom na njegovu sliku i priliku, samo sam se odmaknula sa smiješkom - opisala je Giuffre.

Te skandalozne teze šokirale su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim napisima, prinčev alibi za noć kada je navodno silovao Giuffre da je bio s kćeri Beatrice u Pizza Expressu u Surreyju - postao vrlo klimav.

Pojavili su se novi svjedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virginijom.

Bizarno uređena tamnica za zlostavljanje u New Yorku

Predatori su se okupljali u stanu u New Yorku koji je dobio i prigodan naziv “kuća horora” zbog jeziva uređenja interijera.

Predvorje je bilo ukrašeno s bezbroj umjetnih očnih jabučica, a još je bizarniji portret bivšeg američkog predsjednika Clintona, Epsteinova prijatelja, prikazanog u štiklama i famoznoj plavoj haljini koju je nosila Monica Lewinsky kad je s Clintonom imala intimni odnos.

U kupaonici su, pak, na zid postavljene umjetne grudi “za igru”, a u kući se nalazi niz fotografija Epsteinovih prijatelja, poput Woodyja Allena, optuženog za seksualno zlostavljanje. Tamo su i preparirani tigar i slika nage žene umjetnika Keesa van Dongena, kupljena za 6 milijuna dolara 2004. godine.

No, Epsteinov ponos bila je golema šahovnica s figurama po uzoru na njegovo žensko osoblje. Vrlo bizarno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:57