MASAKR U FEDEXU

Masovna pucnjava Americi, najmanje osmero mrtvih: ‘Vidio sam muškarca s automatskom puškom‘

List Indianapolis Star javlja da je policija pronašla nekoliko žrtava u skladištu tvrtke u blizini zračne luke.
Snimke ispred bolnice u Indianapolisu
 Twitter

U skladištu američke tvrtke za kurirske usluge Fedex u saveznoj državi Indianapolis došlo je do masovne pucnjave u četvrtak navečer u kojoj je poginulo devet osoba, uključujući napadača, a najmanje 60 ih je ranjeno, potvrdila je policija.

Američka policija je na pressici izvijestila da si je napadač vjerojatno sam oduzeo život te da više nema opasnosti za zajednicu.

- Ovo je jako tužno, izjavila je glasnogovornica policije Genae Cook koja je iznijela podatak da je najmanje pet osoba s prostrijelnim ranama završilo u bolnici.

Dvojica očevidaca su vidjela muškarca kako izvlači oružje iz svog automobila. Jedan je zaposlenik Fedexa rekao da je vidio tijelo na podu.

Policija ranije nije željela iznositi broj ranjenih niti broj eventualnih žrtava, ali su izvijestili da je više ljudi prebačeno u bolnice diljem grada. List Indianapolis Star javlja da je policija pronašla nekoliko žrtava u skladištu tvrtke u blizini zračne luke.

Video snimke s mjesta incidenta prikazuju policijsku traku na parkiralištu objekta Fedexa, piše AP.

- VIdio sam muškarca s nekakvom automatskom puškom, pucao je na otvorenom, izjavio je Jeremiah Miller koji se zatekao u blizini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 04:39