NENAD PERIŠ

‘Matejevi su prijatelji utučeni. Kao da su izgubili brata. Svaki dan se čujemo. Sad su još dobili i koronu‘

‘Izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole‘, rekao je Nenad Periš

Nestanak Mateja Periša

 Tom Dubravec/Cropix

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, rekao je za Blic da su se Matejevi prijatelji s kojima je u Beograd došao slaviti Novu godinu zarazili koronavirusom.

- Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesiraju samo informacije i istina, isključivo Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronavirus i razboljeli su se. Teško je. Kao da su izgubili brata - rekao je Periš za Blic.

Periš je upitan ima li pretpostavku gdje je htio otići njegov sin.

- Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De facto je tijekom jutra tog nesretnog dana došao. Nije znao gdje je, možda po nekoj priči, ali nije se mogao sam snalaziti po gradu - rekao je Periš.

Splićanin Matej Periš nestao je prošlog, a po službenoj prijavi posljednji put je viđen oko 2,30 sati 31. prosinca u noćnom klubu "Gotik" gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:44