IPAK PRELJUB?

Melinda pobjegla na rajski otok, djeca bijesna na Billa, je li misteriozna prevoditeljica razlog razvoda?!

Noć na luksuznom privatnom otoku košta 132.000 dolara, a na njemu se nalazi 25 apartmana
Melinda Gates, Shelly Wang Zhe i Otok Calivigny
 Afp/Profimedia

Suosnivač Microsofta Bill Gates i njegova supruga Melinda objavili su 3. svibnja da se njihov brak bliži kraju. No, prema izvorima upoznatima sa situacijom, razdvajanje nije baš bilo prijateljsko kao što je par to predstavio javnosti.

Bill i Melinda bili su spremni u ožujku otkriti da spremaju rastavu, ali su ih zaustavili njihovi odvjetnici koji su i dalje pokušavali sklopiti nagodbu prije formalne objave rastave.

image
Bill i Melinda Gates
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Melinda je očekivala da će izjava o razvodu izazvati bijes u medijima te je zato "pobjegla". Prema anonimnim izvorima koje je pouzdani američki tabloid TMZ citirao u četvrtak, Melinda trenutno boravi na udaljenom karipskom otoku Calvigny, koji unajmljuje za 132.000 dolara po danu. Najava razvoda je odgođena do svibnja, ali Melinda je ipak odlučila otići na otok te je sa sobom povela svoje troje djece, Jennifer (25), Rory (21) i Phoebe (18).

image
Otok Calivigny
Calivigny Island/Planet/Profimedia

Bill Gates nije bio pozvan na luksuzno povlačenje jer su prema izvorima djeca bila ''jako ljuta'' na njega.

Ovi natpisti sugeriraju da je razdvajanje moćnog para bilo surovo, ali i da je neki oblik financijske nagodbe između uskoro bivših supružnika ipak sklopljen. Navodno je na dan kad je Melinda službeno zatražila razvod Bill na nju prebacio dionice u vrijednosti 2 milijarde dolara.

image
Otok Calivigny
Calivigny Island/Planet/Profimedia

Otok Calvigny, na kojem se nalaze Melinda i djeca, ima 25 apartmana te je u vlasništvu francuskog milijunaša Georgesa Cohena. Cohen ga je preuredio u utočište za bogate i slavne. Američka pop zvijezda Justin Bieber unajmio je otok za svoj 21. rođendan 2015. godine, a posjetila ga je i obitelj Kardashian.

image
Otok Calivigny
Calivigny Island/Planet/Profimedia

Još je uvijek nejasno što je uzrokovalo kraj braka, ali poznato je da je Melinda prva podnijela zahtjev za razvod rekavši da je njihov odnos ''nepovratno narušen''.

Njihova 25-godišnja kćer Jennifer Gates javno je govorila o tom pitanju. Na svom je Instagram profilu napisala da obitelj Gates trenutno prolazi kroz ''izazovna vremena''.

image
Otok Calivigny
Calivigny Island/Planet/Profimedia

O razvodu nije otkriven drugi detalj, no postoje glasine da je glavni uzrok njemu bila Billova afera s mladom kineskom prevoditeljicom Zhe 'Shelly' Wang koja je radila za filantropsku zakladu Gatesovih. Mediji su se usredotočili i na godišnje odmore milijardera s njegovom bivšom djevojkom Ann Winblad – s kojom je bio u vezi prije Melinde.

image
Shelly Wang Zhe
Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:40