STRAVA U HILTONU

Menadžer hotela se pod okriljem noći ušuljao gostu u sobu i sisao mu nožne prste: ‘Znate li što mi je rekao?!‘

Neal je policiji priznao da je ušao u sobu, ali tvrdio je da je to učinio samo kako bi se uvjerio da je gost dobro

David Neal

 Metro Nashville Police Department/

Noćni menadžer hotela u Tennesseeju je uhićen nakon što se ušuljao u sobu jednog muškarca i sisao mu nožne prste, priopćila je tamošnja policija, prenosi New York Post.

David Neal, 52-godišnji menadžer hotela South Hilton u Nashvilleu navodno se ušuljao u sobu jednog gosta dok je on spavao. Sve se dogodilo 30. ožujka.

Kako javlja gradska policija Nashvillea, Neal je napravio rezervnu ključ-karticu za tu sobu i ušao u nju oko 5 ujutro.

Gost je policiji rekao da su ga probudila Nealova usta oko njegovih nožnih prstiju. Odmah se sukobio s njim, a policiji je rekao i da ga prepoznaje od dana ranije, kad je ušao u njegovu sobu kako bi mu popravio televizor.

Neal je policiji priznao da je ušao u sobu, ali tvrdio je da je to učinio samo kako bi se uvjerio da je gost dobro, jer je navodno namirisao dim.

Policija je priopćila kako Neal nije hotelskom osiguranju prijavio da osjeti miris dima, a niti drugi zaposlenici hotela nisu ga osjetili. Ključ sobe nije pronađen, a Neal je istražiteljima rekao da ga je bacio.

Uhićen je u svom domu u petak, a optužen je za provalu i napad. Trenutno se nalazi u zatvoru uz jamčevinu od 27.000 dolara, javlja New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:13