RASPRODANI DRESOVI

Messijevi dresovi rasprodani su u cijelom svijetu, a cijena u preprodaji iznosi tri i pol tisuće kuna

Svjetsko prvenstvo donijelo je veliki profit i samom Adidasu koji je u četvrtom tromjesečju zaradio oko 400 milijuna eura
 Jewel Samad/Afp

Adidas je rasprodao dresove Mesija i Argentine diljem svijeta, no najavili su da će uskoro biti dostupno više zaliha da bi se zadovoljila velika potražnja, prenosi CNN.

U nedjelju je Argentina pobijedila Francusku i osvojila Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Do pobjede su došli izvođenjem penala u jednom od najuzbudljivijih finala u povijesti prvenstva. Messi, igrajući na svom petom Svjetskom prvenstvu, zabio je dva gola i osigurao si mjesto počasnog igrača.

Nekoliko izvješća pokazuje da su Messijevi dresovi bili su rasprodani i prije utakmice, a pretraživanje na Adidasovoj web stranici otkrilo je da su svi dresovi Argentine rasprodani. Još uvijek su dostupne košarkaške majice i majice kratkih rukava. Pretraživanje na Amazonu, također ukazuje na to da su svi dresovi rasprodani.

image
/Profimedia

StocX, popularna stranica za prodavače, ima u ponudi nekoliko dresova koji se prodaju za više od tri i pol tisuće kuna (500 dolara). Messijevi dresovi iz PSG-a, njegovog europskog kluba, i dalje se mogu kupiti.

- Zbog njihove pobjede koja je ispisala povijest, proizveli smo asortiman odmah dostupne slavljeničke odjeće. Također ćemo stvoriti potpuno novu verziju njihovog kultnog dresa s tri zvjezdice kako bismo obilježili njihovu treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu, poručili su iz Adidasa.

Svjetsko prvenstvo donijelo je veliki profit i samom Adidasu koji je u četvrtom tromjesečju zaradio oko 400 milijuna eura, pri čemu je prodaja nogometnog asortimana porasla za 30 posto u usporedbi s prošlom godinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:01