DRAMA U BEOGRADU

MIGRANTI PROSTITUTKAMA UNIŠTAVAJU POSAO 'Maknite ih iz parka, ako ova nevolja potraje, nećemo imati šta jesti!'

Beograd (Srbija), 270815.Prica o ljudima koji pomazu izbjeglicama iz ratom zahvacenih podrucja na putu do zemalja Europske unije.Mima Zahorjanski koja cesto odnosi potrepstine izbjeglicama koje su stacionirane pored glavnog zeljeznickog kolodvora na putu prema Madjarskoj.Na fotografiji: izbjeglice pored glavnog kolodvora.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Prostitutke koje godinama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobusne stanice u Beogradu kažu da su im migranti rastjerali sve klijente, pišu Naše novine.

– Otkako su ovi Arapi počeli dolaziti i naseljavati se s obiteljima ovdje, mi smo protjerane iz parka u kojem smo desetljećima nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po cijelom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovdje na kraju parka, ne radeći ništa. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta jesti – rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina za Naše novine.

Njezina druga kolegica kaže da su se sve mušterije vjerojatno prebacile na Plavi most.

– Da bar ovi azilanti žele koristiti naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo - kazala je ogorčeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:42