USPJEŠNI HOTELIJER

Milijarder (33) se srušio i umro nakon žestokog tuluma, ožalošćena udovica: ‘Što ću sada...‘

Nine Group je jedna od najvećih privatnih hotelskih tvrtki u Velikoj Britaniji koja trenutno ima u vlasništvu 18 hotela diljem zemlje
Vivek i Stuttee Chadha
 Društvene mreže

Mladi multimilijunaš iz Londona misteriozno je preminuo samo osam tjedana nakon što se vjenčao na raskošnoj ceremoniji.

Tajkun Vivek Chadha (33) imao je bliske veze s visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Davida Camerona i Therese May te je vodio višemilijunsku kompaniju Nine Group, koja pod sobom ima nekoliko hotela poput London 02 Arena i Holiday Inn te ulaže u nekretnine.

Srušio se u stanu u središtu Londona u ranim jutarnjim satima u nedjelju, samo nekoliko sati nakon što je primijećen kako tulumari u ekskluzivnom noćnom klubu Annabel's.

Prije samo dva mjeseca Chadha se oženio sa Stuttee Chaddha (29) na glamuroznoj ceremoniji u londonskom hotelu s pet zvjezdica JW Marriott Grosvenor House, a slavlje je trajalo punih tjedan dana.

'Nema riječi koje bi opisale što se dogodilo. U šoku sam i još uvijek pokušavam dokučiti što ću sada. Vjenčali smo se tek prije osam tjedana i bilo je prekrasno. Sada se moram nositi s gubitkom ljubavi svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno - kazala je ožalošćena udovica za Daily Mail.

Chadheu vjerojatno predstoji obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, s obzirom na njegovu dob i da nije imao nikakvih zdravstvenih problema, no njemu bliski izvori naveli su da je smrt bila prirodna.

Osim hotela, u vlasništvu Nine Group je i pub - Halt & Pull, a nedavno su sklopili ugovor i s lancem restorana Pizza Hut.

'U totalnom smo šoku i prerano nam je išta reći o Viveku i njegovim postignućima. Doći će vrijeme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je prerano za nas. Previše nas boli', kazala je njegova majka Jasbir.

Prijatelji su otkrili da obitelj još uvijek nije obaviještena o točnim razlozima smrti, no prva izvješća pokazuju da je doživio srčani udar.

Godine 2017. Chadha je osvojio nagradu 'Zvijezda u usponu' na dodjeli nagrada Mladi poduzetnik godine kao priznanje za svoj rad.

Nakon što je 2010. diplomirao građevinarstvo, 2012. je osnovao sa svojim ocem Nine Group, a kompanija je uskoro postala jedna od najvećih privatnih hotelskih tvrtki u Velikoj Britaniji koja trenutno ima u vlasništvu 18 hotela diljem zemlje i zapošljava više od 800 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:08