‘ON JE OPSESIVAN...‘

Misterij majke Putinove djece: lijepu gimnastičarku nitko nije vidio još od 2018. godine!?

Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva vezu s 31 godinu starijim i razvedenim ruskim predsjednikom navodno je započela još 2008.
Alina Kabaeva
 Profimedia

Alina Kabajeva (37), ruska gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje, nije viđena u javnosti još od 2018. godine, kad su ruski mediji objavili da je u drugom mjesecu trudnoće. Navodno je prošloga travnja u jednoj moskovskoj bolnici rodila blizance, ali javnost je zabrinuta jer se njoj i dječacima ne može ući u trag.

Bivša sportašica nestala je baš nakon što se počelo spekulirati da je blizance dobila s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom (68), piše The Sun.

image
Vladimir Putin i Alina Kabaeva
Kremlin.ru/East2west News/Profimedia
image
Alina Kabaeva
East2west News/East2west News/Profimedia

Kabajeva, inače bivša zastupnica u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija i šefica tvrtke National Media Group, koja ima ekskluzivan ugovor za prijenos Netflixova sadržaja, vezu s razvedenim predsjednikom navodno je započela još 2008.

image
Alina Kabaeva
Vyacheslav Prokofyev/Tass/Profimedia
image
Alina Kabaeva
Krasilnikov Stanislav/Tass/Profimedia

- Putin je izuzetno privatan čovjek - godinama skriva svoje dvije odrasle kćeri kojima je dao izraditi i lažne osobne iskaznice. Iako ih povremeno spominje u javnosti, nikad ih ne imenuje...

image
Alina Kabaeva
Sharifulin Valery/Tass/Profimedia

A s obzirom da je Putin toliko opsesivan kad je u pitanju sigurnost njegove obitelji, činjenica da se Alina skriva dodatno učvršćuje sumnje da je zbilja rodila njegovu djecu - rekao je izvor iz Moskve za The Sun.

image
Alina Kabaeva
Social Media/East2west News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:26