TRAGEDIJA

Misterij u američkoj zračnoj bazi u Italiji, umrla djevojčica (12): Nitko ne zna što se dogodilo, sve je počelo malom ozljedom...

Roditelji djevojčice pronašli su je mrtvu u njezinu krevetu u obiteljskoj kući u blizini Prata di Pordenone u sjevernoj Italiji u utorak

Ilustracija

 Luca Rossini/Nurphoto Via Afp

12-godišnja kći američkog vojnog pilota stacioniranog u Italiji pronađena je mrtva u svom krevetu - nekoliko dana nakon što se lakše ozlijedila igravši američki nogomet, piše Daily Mail.

Istražitelji zračnih snaga sada pomažu talijanskim vlastima koje rade na utvrđivanju kako je umrla.

Roditelji djevojčice pronašli su je mrtvu u njezinu krevetu u obiteljskoj kući u blizini Prata di Pordenone u sjevernoj Italiji u utorak.

Otac se nalazi u talijanskoj zračnoj bazi Aviano, 15 milja udaljenoj od grada.

Istraga o djevojčicinoj smrti je u ranoj fazi i nisu utvrđeni nikakvi uzroci koji su tome pridonijeli.

Rečeno je da će se obdukcijom utvrditi što je uzrok iznenadne smrti.

Samo dva dana ranije, u nedjelju, djevojčica je prebačena u bolnicu s bolovima u nozi zbog ozljede koju je zadobila igrajući američki nogomet, piše Stars and Stripes.

Ravnatelji srednjih i osnovnih škola u Avianu obavijestili su roditelje o smrti e-poštom one večeri kada je djevojčica umrla.

Školski službenici razgovarali su o tome s učenicima sljedećeg jutra i izradili su plan upravljanja kriznim situacijama kako bi pomogli pogođenoj djeci.

Kako javlja talijanska Ansa, liječnici sumnjaju da je umrla od srčanog udara, ali to nije službeno potvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:25