ČUDNE OKOLNOSTI

MISTERIOZNA SMRT MLADE RUSKINJE U BAHREINU Tamo je otputovala kako bi se srela s muškarcem kojeg je upoznala na internetu

 
 Profimedia, Alamy

22-godišnja Ruskinja poginula je u Bahreinu pod sumnjivim okolnostima nakon što je pala s prozora hotela sa šestog kata.

Ruskinja je doputovala u zaljevsku zemlju kako bi srela mušku osobu koju je upoznala preko interneta, a truplo nesretne Ljubove Mezenceve pronađeno je 5. lipnja ispred hotela.

Obitelj pokojnice vjeruje kako je u smrt gurnuta s prozora nakon što je prekinula s muškarcem s kojim je bila u vezi te da se odjednom prestala javljati na telefonske pozive.

"Rečeno je da je policija privela određeni broj ljudi", rekla je Ljubovina sestra Svetlana, dodajući kako obitelj od vlasti nije dobila podatke o tome što se dogodilo ni desetak dana nakon njene smrti.

"Osjećali smo da bi po nju u Bahreinu mogla krenuti naopako i nismo željeli da ide tamo, premda je redovito slala novac kući”, rekla je.

Jaroslav Levin, diplomat ruskog veleposlanstva u Bahreinu izjavio je – “upoznati smo s događajem u hotelu u kojem je smrtno stradala naša državljanka, no još je prerano zaključivati pod kojim je okolnostima Mezenceva pala kroz prozor, inače djevojka iz malenog sela Verešaginovo nedaleko Grada Perma na Uralu.”

Sestra Svetlana, inače majka petero djece rekla je kako ju je iz Bahreina kontaktirala Ljubovina prijateljica, također Ruskinja kojoj ne navodi identitet i rekla kao je Ljubova bačena s prozora hotela.

“Bila sam šokirana! Odmah sam nazvala konzulat, ali nisam dobila nikakav smisleni odgovor osim da je istraga u tijeku” kazala je.

“Moja sestra sigurno nije otišla u Bahrein kako bi počinila samoubojstvo skočivši sa 6. kata, uvjerena sam da je gurnuta kroz prozor”, izjavila je.

Dodala je i da njena sestra u Bahreinu nije bila zaposlena već da je bila financijski ovisna o muškarcu s kojim je nedavno prekinula vezu, no i dalje je slala novac obitelji u Rusiju.

Obitelj sada prikuplja novac kako bi tijelo Ljubove, koja je u Bahreinu boravila od svoje 18. godine vratili u domovinu.

Sestra je objavila: "Volimo te, sjećamo te se i oplakujemo. Ostat ćeš u našim srcima zauvijek.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:12