TRAGEDIJA U KALIFORNIJI

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE (24) U AMERICI Radila je u programu koji koriste i mnogi mladi iz Hrvatske, našli su ju kako leži na ulici

Prijatelji Dragane Šolaje pokrenuli su humanitarnu akciju na gofundme.com-u, kako bi skupljenim donacijama pomogli njezinoj obitelji
 Go Fund Me

Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je prije nekoliko dana u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji, ali uzrok njezine smrti još nije poznat, piše Blic.rs. Dragana je iz mjesta pored Novog Sada, a u Ameriku je otišla prije nekoliko godina u sklopu programa "Work and travel", koji inače koriste i mladi iz Hrvatske kako bi išli raditi i putovati po SAD-u.

Da nešto nije u redu prva je posumnjala njena cimerica koja ju je čekala da se vrati, ali kako se satima nije pojavljivala, počela ju je tražiti. U jednom trenutku je čak otišla do aerodroma jer je pomislila da je Dragana možda kupila kartu za Srbiju i otišla kući, no kako nije mogla biti sigurna, nestanak je prijavila policiji.

Djevojka je nakon pokrenute potrage pronađena 11. travnja u 7 sati ujutro na ulici, te je prebačena u bolnicu gdje je preminula dva dana kasnije. Bila je u teškom fizičkom stanju, opisuje Blic, i nije mogla objasniti što se dogodilo prije nego je umrla.

Policija je naložila obdukciju tijela koja bi trebala otkriti uzrok smrti.

Prijatelji organizirali humanitarnu akciju: 'Dragana nije pila niti se drogirala'

Prijatelji preminule Dragane napominju da nije uobičajeno da bi pila ili se drogirala, pa da za sada isključuju mogućnost da se predozirala. Također, organizirali su humanitarnu akciju na Go Fund Me, kako bi obitelji pomogli sa skupljenim donacijama, i do ovog trenutka prikupljeno je više od 24 tisuće dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:22