STRAŠNA SMRT

Mladi Čeh umro dok je masturbirao, scena koju su zatekli vatrogasci bila je šokantna: ‘Nazvali su nas njegovi roditelji...‘

Zabrinuti roditelji potražili su pomoć nakon što nisu uspjeli otvoriti vrata sobe svoga sina

Ilustracija

 Michaela Jílková/Česká Ilustrační Fotografie/Profimedia/Michaela Jílková/Česká Ilustrační Fotografie/profimedia

Nakon što su srušili vrata, vatrogasci su na podu spavaće sobe pronašli su 30-godišnjeg Čeha s lopticom za stolni tenis u stražnjici, kojeg je stresla struja dok se samozadovoljavao. Muškarac je pronađen u jednodijelnom ženskom kupaćem kostimu s trakama čvrsto svezanih oko nogu, trupa i vrata, prenosi Daily Mail.

Zabrinuti roditelji potražili su pomoć nakon što nisu uspjeli otvoriti vrata sobe svoga sina, otkrili su liječnici u izvješću u kojem su opisali neobične okolnosti njegove smrti. Policija je pored tijela neidentificiranog muškarca pronašla električni uređaj za masažu koji je još uvijek bio uključen u struju.

Testovi su pokazali da je uređaj bio neispravan s vidljivim znakovima istrošenosti. Opekline na muškarčevoj koži, nekoliko centimetara iznad penisa, odgovarale su obliku glave uređaja za masažu. Autopsija, koja je obavljena 48 sati nakon njegove smrti, otkrila je i "čudno strano tijelo" u njegovim crijevima.

Objavljujući pojedinosti o čovjekovom slučaju u časopisu Legal Medicine, liječnici iz Sveučilišne bolnice Hradec Králové na sjeveru Češke napisali su: "Pronašli smo otmjeni kondom u plastičnoj prozirnoj kutijici na koju je bila pričvršćena naljepnica s imenom žrtve napisanim crnom bojom. Izmjerili smo duljinu od 5,5 centimetara."

Još je jedan predmet, duljine oko 9 centimetara, bio zaglavljen u njegovom rektumu. Liječnici su napisali da se radi o okruglom plastičnom cilindru na koji je stavljena ping-pong loptica pričvršćena plastičnom folijom. Pregledom su utvrđene otekline u plućima i mozgu, kao i krv koja je ostala u srčanim komorama.

Guranje predmeta u rektum uglavnom je povezano sa seksualnim zadovoljstvom jer često stimulira prostatu kod muškaraca, ali isto tako i dijelove vagine kod žena. No, umetanje predmeta u rektum također poznato i kao analna igra, nije bezopasno. Osim što se predmeti mogu zaglaviti, potencijalno mogu izazvati krvarenja u crijevima ili probušiti crijevo što može biti smrtonosno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:26