STRAVA I UŽAS

Mladić (18) zbog TikTok izazova skočio s kruzera u tamni ocean, pojavila se nova snimka: ‘Zgrabi bovu, zgrabi bovu!‘

Američka obalna straža i brojne agencije danima su pretraživale oceanske vode u potrazi za nestalim mladićem

Cameron Robbins

 /Screenshot Youtube

Pojavila se nova snimka koja prikazuje što se sve događalo na brodu na Bahamima samo nekoliko trenutaka nakon što je 18-godišnji Cameron Robbins skočio s broda u ocean. Na snimci se vidi kako je mladić u ocean skočio bez prsluka za spašavanje i odjeven samo u kupaće hlače.

Njegovi kolege su bili u šoku, iako su oni pribraniji među njima pokušali Robbinsu dati savjete. "Zgrabi bovu.. zgrabi bovu", čuje se kako netko viče na snimci. Ipak, vidljivo je da je otplutao u drugom smjeru, dalje od bove, prije nego što je nestao u tami, piše Daily Mail.

Američka obalna straža i brojne agencije danima su pretraživale oceanske vode u potrazi za nestalim mladićem. Kasno u petak, američka obalna straža službeno je prekinula potragu. Svjedoci su ispričali da je mladić oko 23:30 sati skočio u more s broda Blackbeard‘s Revenge zbog igre izazova.

U trenutku kad je mladić iz Louisiane skočio u more, brod je bio blizu Athola, nenaseljenog otoka smještenog sjeveroistočno od Nassaua. Robbins je bio bejzbolska zvijezda, a na brodu je zajedno s desecima maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Rougea slavio završetak srednje škole.

Učenici su na otok stigli samo nekoliko sati prije izleta i odsjeli su na Atlantis Paradise Islandu u Nassauu, potvrdio je jedan od roditelja. Nakon što je Robbins skočio, brod i članovi njegove posade pokušali su ga locirati zajedno s više spasilačkih službi. Tijekom potrage je pretraženo više od 325 četvornih kilometara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2023 03:10