UMJESTO VESELJA, VELIKA TUGA

MLADOŽENJA POGINUO PRVE BRAČNE NOĆI Nesretni mladić razvozio je prijatelje, iz grada je krenuo prema Dubrovniku pa sletio s ceste i udario u stijenu

 
Marko Anđelić
 Facebook

Umjesto planiranog veselja priprema se sprovod za 32-godišnjeg Marka Anđelića iz Trebinja koji je u rodni kraj iz Beograda došao prije nekoliko dana kako bi se oženio, a onda poginuo u teškoj prometnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi.

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesretni mladić je razvozio prijatelje, piše beogradski Blic.

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „Alfa Romeo“ sletio sa ceste i udario u stijenu.

Ozlijeđena djevojka smještena na intezivnu njegu

Kako se saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka, hospitaliziran je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, piše Blic.

Djevojka koja je u nesreći zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intenzivnu njegu trebinjske bolnice i ona je, za sada, također stabilno.

Ozlijeđen je i još jedan muškarac koji je zadobio lakše povrede prsnog koša, a četvrta osoba iz automobila zasad nije zatražila liječničku pomo.

Policija je potvrdila da je do nesreće došlo u sobitzu 40 minuta iza ponoći, no detalji će biti poznati nakon obavljenog očevida i svih potrebnih vještačenja. Na mjestu događaja intervenirali su i trebinjski vatrogasci, a o tragediji je obaviješten i dežurni tužitelj.

Glasnogovornik lokalnog tužiteljstva potvrdio je da je vozilo iz zasad nepoznatih razloga "Alfa" beogradskih ounaka sletjela s ceste i udarila u zid, a u tijeku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdilo što je do toga dovelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 10:30