FILMSKI SCENARIJ

Mladoženju opljačkali i pretukli, vjenčanje je otkazano, a onda je on nakon par mjeseci priznao: ‘Sve sam izmislio‘

Policija je podnijela prijavu protiv žrtve zbog davanja lažnih iskaza, a nakon svega tužila ga je i sada već bivša zaručnica

Vjenčanje/Ilustracuija

 Liona Toussaint/Panthermedia/Profimedia/Liona Toussaint/Panthermedia/Profimedia

U gradu Agriniu na zapadu Grčke odigrala se neviđena drama, a priča kao iz holivudskog filma dobila je epilog u sudnici.

Sve je počelo u svibnju 2019. godine kada su u stan jednog para provalila dvojica muškaraca s kapuljačama. Ukrali su nakit i novac, a muškarca koji je bio u stanu zavezali su, začepili mu usta i ostavili ga bez svijesti.

Čovjeka je pronašla rodbina nakon čega je prevezen na liječenje u bolnicu.

Da tragedija bude veća, muškarac je opljačkan neposredno prije vlastitog vjenčanja, koje je zbog 'pljačke' naprasno otkazano.

Tako je barem priča na početku izgledala.

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, tijekom policijskog ispitivanja, uočene su brojne kontradiktornosti u njegovom iskazu, što je kod istražitelja pobudilo sumnju, a muškarac je na kraju priznao da se pljačka nikada nije ni dogodila.

Nitko ga nije vezao i nitko ništa nije ukrao iz kuće. Tvrdio je, međutim, da je došlo do premlaćivanja od strane druge osobe, ali da motiv nije bila pljačka, već drugi osobni razlozi.

Priznao je da je pogriješio što nije rekao cijelu istinu, ali je, kako je tvrdio, izmislio pljačku kako bi opravdao premlaćivanje jer ga je bilo sram da će mladenkina obitelj saznati istinu o tome što mu se dogodilo.

Nakon ovakvog razvoja događaja, policija je podnijela prijavu protiv žrtve zbog davanja lažnih iskaza i obmanjivanja policije.

Nakon svega tužila ga je i sada već bivša zaručnica, koja je mjesecima bila u zabludi da je pljačka kriva za otkazivanje vjenčanja.

Sada je uvjerena da je incident insceniran kako do vjenčanja ne bi ni došlo. Čak tvrdi da joj neki nestali predmeti nakon navodne pljačke nisu ni vraćeni, pa je tako ostala i bez njih i bez mladoženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:19