DAŠAK GLAMURA

Modni okršaj nadmašio debatu: Melania Trump i Jill Biden su blistale, Ivanka ukrala poglede

Melania Trump se odlučila za prugasto odijelo Dolce&Gabbana, a Jill Biden ‘reciklirala‘ je tamno zelenu svilenu haljinu s resicama
Melania Trump i Jill Biden
 AFP

I dok sinoćnju debatu između Donalda Trumpa i Joea Bidena nije bilo lako slušati, bolje polovice predsjedničkih kandidata su se pobrinule da se barem ima što gledati.

I Melania Trump i Jill Biden bile su vrlo elegantne i dok se 50-godišnja Melania odlučila za prugasto odijelo marke Dolce&Gabbana od 3.340 dolara, 69-godišnja Jill 'reciklirala' je zelenu svilenu haljinu s resicama koju je već nosila u listopadu 2017. godine na jednom događaju u New Yorku.

Iako su dame odabrale različite stilove, jedna ih je stvar ipak povezivala: zaštitne maske za lice.

image
Prva dama Melania Trump
Win Mcnamee/AFP

Prva dama je odabrala jednokratnu bijelu masku koja joj je pasala uz košulju, a Jill tamno zelenu platnenu masku brenda Athleta, gotovo iste nijanse kao i haljina.

No to su ujedno i sve sličnosti između njih dvije.

image
Donald Trump i supruga Melania
Win Mcnamee/AFP

Melania se na tamno odijelo s bijelim prugama očito odlučila prateći stil svoga supruga koji je odjenuo tamno plavo odijelo i prugastu kravatu, a look je upotpunila vrtoglavo visokim štiklama Christian Louboutin od 695 dolara koje su ovih godina postale njezin zaštitni znak.

image
Melania Trump i Ivanka Trump
Scott Olson/AFP

Što se nakita tiče, Melania je nosila samo jedan prsten, a iako je pola lica prekrila maskom, oči je istaknula jakom šminkom.

image
Jill Biden
Scott Olson/AFP

Ni Jill Biden nije pretjerala s nakitom i tamno zelenu svilenu haljinu upotpunila s tek nekoliko zlatnih narukvica i zlatnom ogrlicom, a na nogama je imala štikle Valentina Rockstuda od 995 dolara.

image
Joe Biden i supruga Jill
Scott Olson/AFP

No Melania i Jill nisu jedine koje su napetoj večeri donijele prijeko potrebnu dozu glamura.

U Trumpovoj pratnji bila su sva njegova djeca, a najviše pažnje ugrabile su kćeri Ivanka i Tiffany.

image
Ivanka Trump
Mandel Ngan/AFP

Majka troje djece, Ivanka, na debatu je došla bez pratnje supruga, a za tu je prigodu, baš kao i njezina pomajka Melania, odabrala odijelo, no u krem boji modne kreatorice Gabriele Hearst koje košta 3.210 dolara i koje je upotpunila Chanelovom torbicom od 4.700 dolara.

image
Ivanka Trump
Jim Watson/AFP

Jednobojnu modnu kombinaciju malo je 'podigla' zaštitnom maskom cvjetnog uzorka koju je, baš kao i ostali, skinula kad se popela na pozornicu.

Na sličan look odlučila se i Kimberly Guilfoyle (51), partnerica Trumpova sina Dona Jr.-a, koja je također nosila bijelo odijelo koje je 'podigla' neobičnom torbicom na kojoj je perlicama bilo ispisano 'rock'n'roll'.

image
Donald Trump Jr., Eric Trump, Kimberly Guilfoyle, Lara Trump, Tiffany Trump i Ivanka Trump
Jim Watson/AFP

Za razliku od njih dvije, Trumpova kći iz braka s Marlom Mapels, Tiffany (26), na debatu je stigla od glave do pete u crnom, odjevena u jednostavnu crnu haljinu koju je upotpunila zlatnim nakitom.

image
Tiffany Trump
Win Mcnamee/AFP

Na sličan crni look odlučila se i supruga drugog Trumpovog sina Erica, Lara (37) koja je također odabrala jednostavnu crnu haljinu upotpunjenu tek narukvicama i satom iWatch.

image
Djeca Donalda Trumpa
Jim Watson/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:52