STRAVIČAN ZLOČIN

Monstrum s Urala: Sjekirom usmrtio tri studentice medicine pa zapalio stan!

Istražni odbor Ruske Federacije objavio je videozapis snimljen u blizini zgrade te u stanu u kojemu se dogodio stravični zločin
Trostruko ubojstvo u Gaju
 Profimedia

Trostruko ubojstvo dogodilo se u ruskoj regiji Orenburg smještenoj na granici s Kazahstanom kada su u jednom stanu pronađena beživotna tijela dviju djevojaka te još jedan leš u dvorištu.

Istražni odbor Ruske Federacije objavio je videozapis snimljen u blizini zgrade te u stanu u kojemu se dogodio stravični zločin. Na snimci se mogu vidjeti stvari u stanu, poput prijenosnog računala i knjiga.

Ruski mediji javljaju da su u stanu u gradu Gai pronađena tijela studentica sa znakovima nasilne smrti na tijelu. Djevojke su imale 17, 18 i 19 godina, a bile su studentice tamošnjeg Medicinskog fakulteta i zajedno su unajmile stan.

Kako javlja REN TV, djevojke su usmrćene sjekirom nakon čega su počinitelji pokušali prikriti tragove zločina zapalivši stan. Žrtve su navodno imale ubodne rane i posjekotine na prsima i trbuhu.

image
Policijski očevid
Not Supplied/East2west News/Profimedia

Policija je privela jednog muškarca, no on je oslobođen sumnje jer se u vrijeme ubostva nalazio u Ufi, glavnom gradu Baškirije

Pravobraniteljica za dječja prava u regiji Angelika Linkova na Instagramu je napisala da su ubijene djevojke rođene u Republici Baškiriji.

Djevojke su iz Baškirije došle studirati u Gaj.

- Pokušavamo kotaktirati njihove obitelji kako bi pomogli koliko možemo. Profesori hvale djevojke za dobro ponašanje i učenje, rekla je pravobraniteljica.

Tužiteljstvo Orenburga pokrenulo je istragu o ubojstvu.

rusija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:01