UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Monstrum traktorom naganjao pa pregazio psa. Sirota životinja nekim je čudom preživjela

Za ovakav sretan epilog bezumnog postupka najzaslužniji su aktivisti iz udruge Dreams i njihova brza reakcija
Traktorom pregazio psa
 Klix.ba

Monstruozan postupak koji se sinoć dogodio u bosanskohercegovačkom naselju Rašljeva kod Gračanice, kada je muškarac traktorom pregazio psa, dobio je epilog. Naime, pas je nekim čudom preživio ovaj stravičan čin monstruma i zbrinut je u veterinarskoj stanici Gračanica. Protiv počinitelja će biti podnesena kaznena prijava.

- Na svu sreću, pas je živ. Obavijestit ćemo tužiteljstvo i protiv počjnitelja će biti podnesena prijava, rekli su za Klix iz MUP-a Gračanica.

Za ovakav sretan epilog bezumnog postupka najzaslužniji su aktivisti iz udruge Dreams i njihova brza reakcija.

- Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnjusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu, te je pas ostavljen bez veterinarske pomoći, kažu iz udruge Dreams.

UPOZORENJE: Uznemirujuća snimka

Međutim, tu nije bio kraj priče. Nakon njihovog zahtjeva za oduzimanje psa, aktivistima iz udruge dozvoljeno je preuzimanje psa uz pratnju policijskih službenika MUP-a Gračanica i uz pratnju veterinara veterinarske stanice Gračanica.

- O zdravstvenom stanju psa i težini ozljeda znat ćemo više nakon pretraga i RTG snimaka. Ovim putem želimo se zahvaliti MUP-u Gračanica, a posebnu zahvalnost dugujemo veterinaru Nermanu Avdiću iz JP Veterinarska stanica Gračanica, koji je i tijekom noći ostao uz psa, kažu iz udruge Dreams, prenosi Klix.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2020 11:06