OVO NIJE NORMALNO...

Monstruozno što se događa u Srbiji, građani zgroženi: ‘Kad me kap nije strefila! Bolesno i bizarno, zaustavite to!‘

‘Za sve su krivi strani youtuberi... Objavljuju lažne snimke dječaka i tužne priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju‘

Kosta K.

 Privatna Arhiva/

Na jednoj poznatoj internetskoj platformi za prodaju reklamiraju se majice s likom 13-godišnjeg Koste K., osumnjičenog da je 3. svibnja počinio masakr u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru u Beogradu. Ove skandalozne majice uznemirile su i zgrozile građane, piše portal Kurir.

- Nose ih nasmijani modeli, a koštaju 20-ak eura. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se netko neumjesno šali. Taj bolestan i bizaran potez treba odmah zaustaviti - rekla je jedna korisnica sporne internetske stranice.

image

Majica s likom Koste K.

Screenshot

- Prodaja tih majica mora se zabraniti! Za sve su krivi strani youtuberi, iz Malezije, Indonezije... Oni objavljuju lažne snimke dječaka i tužne priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili s interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, nitko ove majice ne bi ni proizvodio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda ih i kupe, ne znajući uopće tko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodjelo počinila - nastavlja čitateljica i dodaje kako se nekolicina ljudi u znak protesta obratila stranici - dobili su, tvrdi, formalan odgovor, ali nije jasno hoće li povući majice iz prodaje.

Inače, stranica je registrirana u Maroku, a ne u Srbiji. Na njoj je navedeno kako se ovaj skandalozan proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana, prenosi Kurir.

Ovo nije prvi put da dječaka ubojicu veličaju na društvenim mrežama i "dive" se njegovom krvavom pohodu u kojem je ubio devetero djece iz škole i domara te ranio još petero djece, među kojima je bio i njegov najbolji prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:53