NE TRPI KRITIKE

'MOŽDA JE BUNOVAN ZBOG OZLJEDE MOZGA...' Trump uzvratio na napad Roberta De Nira, nazvao ga 'teturavom' osobom s niskim kvocijentom inteligencije

 
Robert De Niro
 Getty Images

Američki predsjednik Donald Trump uzvratio je na prostački napad Oscarom nagrađenoga glumca Roberta De Nira te ga nazvao "osobom s vrlo niskim kvocijentom inteligencije", prenosi u srijedu Reuters.

De Niro je, podsjetimo, na ceremoniji dodjele nagrada Tony na pozornici njujorškoga Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena, iznenada uzviknuo: "Reći ću samo jednu stvar: J***š Trumpa!".

Svečanost se prenosila uživo, a nagrade Tony dodjeljuju se za najbolje predstave na Broadwayu i prošle godine gledalo ih je šest milijuna ljudi.

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je izjavio kako je vidio taj isječak i da "istinski vjeruje kako je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga".

- Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača... Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem kako je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga - napisao je Trump na Twitteru.

- Pretpostavljam kako ne shvaća da je ekonomsko stanje bolje nego ikad, zaposlenost je rekordno visoka, a mnoge tvrtke vraćaju se u zemlju. Probudi se, 'Teturavi'! - dopisao je Trump.

Proslavljeni holivudski glumac De Niro dobio je Oscara za ulogu američkoga boksača Jakea LaMotte u filmu "Pobješnjeli bik" iz 1980. U boksački ring vratio se 2013. u filmu "Grudge Match", a 2016. u filmu "Hands of Stone" glumio je boksačkoga trenera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:00