POGLEDAJTE VIDEO

Mrežama se prošila nadrealna snimka: Vučić urla da ga mogu samo ubiti, voditeljica umire od nelagode

- Jesam ih savjetovao da me ubiju? Jer me nikada neće pobijediti. Čekajte, jesam li to u vašem studiju više puta uradio?

Aleksandar Vučić

 Prva Tv/

Društvenim mrežama proširio se novi nadrealni snimak srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića. Vučić je gostovao na Prvoj TV nakon još jednog u nizu masovnih prosvjeda koji mu već tjednima tresu stolicu.

U intervjuu koji je trajao sat i 20 minuta, Vučić je doživio nekoliko slomova, govorio je o Kosovu, Republici Srpskoj, izborima u Srbiji, inflaciji, ratu u Ukrajini ali posebno ga je iznervirala upravo tema izbora i prosvjeda.

Između ostalog, tvrdio je da je na posljednji prosvjed "došlo 4280 ljudi, a toliko ljudi nije ni došlo do Pinka..."

Pred sam kraj intervjua, Vučić je potpuno izgubio živce.

- Ja da bježim iz zemlje? Ja od vas da bježim? Čega da se uplašim? Smrti? Pa ja sam spreman na to od prvog dana. Ništa mi ne možete!

- Jesam ih savjetovao da me ubiju? Jer me nikada neće pobijediti. Čekajte, jesam li to u vašem studiju više puta uradio?, rekao je Vučić, na što mu voditeljica, kojoj je bilo vidno neugodno, govori: ‘Ma nemojte to...‘.

Vučić ju nakon toga pogleda s prezirom i kaže ‘Ma što nemojte?!‘.

- Ovi ovakvi, pa kako da vas pobijede! Kako?, kaže na kraju Vučić.

Na kraju intervjua je rekao i da neće uvoditi sankcije Rusiji dokle god bude mogao. - Za sada smo izdržali. Usprkos naporima svih puding majstora..., zaključio je.

Građani su u komentarima ispod videa prilično šokirani najnovijim istupom srbijanskog predsjednika, a ovo su samo neki od njih:

"Meni se čini da je malo predsjednik skrenuo. Sam se svađa sa sobom..."

"Ali stvarno, čovjek treba pomoć..."

"Od divne zemlje napravio je zemlju zvanu Srbijatrija."

"Meni je samo žao novinarke koja je ovo morala trpjeti..."

"Ovo je najveći glumac i manipulator na Balkanu..."

"Ovo je nivo Zadruga."

Ovo, inače, nije prvi put da Vučić svojim konkurentima poručuje da neće predati vlasti i da ga mogu samo ubiti. Nedavno je na sastanku sa srbijanskom premijerkom Anom Brnabić i i svojim najbližim suradnicima rekao ovako:

- Nikada i ni pod kojim uvjetima neću pristati na ucjene, nikada neću bez izbora prepustiti vlast najgorima. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prijelaznu vladu! Ako me ubiju, ostat će moj brat Andrej. Ako mi ubiju brata, ostat će mi sin Danilo. Ako mi ubiju sina, ostat će mi kćeri Milica. Ako ubiju i nju, ostaje moj sin Vukan..., navodno je rekao Vučić, a prenijeli su brojni provladini mediji.

Niže možete pogledati i cijeli intervju s Prve TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:43