ZANIMLJIVA SCENA

Mrežama se širi bizaran video: ‘Pa pogledajte ovo, Putinov dvojnik odlikuje Putinovog dvojnika!‘

Snimku je podijelio savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko

Putin i njegov dvojnik

 /Twitter

Dok je cijeli svijet pratio izvještaje o smrti šefa Wagner grupe Jevgenija Prigožina koji se nalazio u privatnom avionu srušenom nedaleko Moskve, ruski predsjednik Vladimir Putin sudjelovao je na događaju posvećenom 80. obljetnici pobjede sovjetskih trupa u bitci kod Kurska.

Društvenim mrežama ekspresno se proširila ova informacija, no jedna je snimka posebno zaintrigirala javnost.

Snimku na kojoj se vidi Putin koji sudionicima specijalne operacije u Ukrajini dodjeljuje nagrade podijelio je i savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko.

‘Putinov dvojnik nagradio Putinovog dvojnika?‘ - stoji kratko u opisu objavljenog videa.

Ispod toga nanizali su se brojni komentari jer je to tema o kojoj se naveliko već godinama raspravlja, a među njima javio se i novinar Mark Toth koji se pita je li u srušenom avionu zaista poginuo Prigožin ili je i to bio dvojnik.

Inače, zadnji put pisalo se o Putinovom dvojniku na sastanku vođa država članica skupine BRICS u Južnoafričkoj Republici. Tada je Putin, koji se sastanku priključio videolinkom, u jednom trenutku pogledao u svoju lijevu ruku, kako bi provjerio koliko je sati, no poznato je da ruski predsjednik sat nosi na desnoj ruci.

Odmah su se, naravno, pojavile teorije kako je to ustvari njegov dvojnik, koji je zaboravio da Putin nosi sat na desnoj ruci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 04:23