REPORT GOJKA DRLJAČE

Musk gostovao kod legendarnog komičara, ostao zatečen reakcijom publike: ‘Dave, što bih trebao reći?‘

Publika nije baš blagonaklono dočekala dolazak Elona Muska na binu

Dave Chappelle i Elon Musk

 Screenshot Twitter/

Hektični potezi Elona Muska počinju mu se sve češće vraćati kao bumerang, a uz to je počeo raditi krupne greške u procjenama vezane uz javne istupe. Očekuje da će ga svugdje gdje se pojavi mase dočekati s obožavanjem. No, realnost je za njega postala okrutna. U Sjedinjenim Državama posebnu pažnju privuklo je gostovanje Elona Muska u live showu slavnog komičara Davea Chappellea. U videu možete vidjeti kako Musk dolazi na pozornicu kao da je rock zvijezda, diže ruke u zrak i očigledno očekuje oduševljeno klicanje obožavatelja.

Međutim, dojam je da su se u američkom društvu stavovi prema Musku dramatično promijenili jer je značajni dio publike počeo burno i vrlo glasno negodovati poklicima ‘Buuuuu!‘ Neugodna scena zatečenog Muska pred publikom u kojoj je bilo jako bijesnih ljudi poprilično je potrajala, a Musk je u stanju zbunjenosti u jednom trenutku upitao komičara: ‘Dave, što bih trebao reći?‘

Musk je objavom na Twitteru pokušao neugodno iskustvo iz nastupa kod kontroverznog Dave Chappelle pozitivno interpretirati, ali je onda vjerojatno shvatio kako to nema previše smisla jer je taj tweet naknadno obrisao. Naime, Musk je prvo ponosno objavio tweet u kojem je poručio kako je ponosan jer je njegova objava kako treba suditi Fauciju dobila 1,2 milijuna likeova, pa zaključio kako ‘istina rezonira‘ (‘truth resonates‘), na što je jedan od korisnika dopisao ‘kao i gomila kojoj je dosta šefa‘.

Musk je tada odgovorio kako je bilo 90 posto klicanja i 10 posto negodovanja (osim tihih perioda), pa je priznao kako je ‘to ipak dosta negodovanja. Gotovo kao da sam uvrijedio neobuzdane ljevičare iz San Francisca‘.

Elon Musk više nije najbogatiji čovjek svijeta, a nastavlja prodavati dionice Tesle. Ovoga tjedna prodao je 3,58 milijardi dolara vrijedne dionice Tesle, a ukupno od početka godine 40 milijardi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:23