STRAVA U AMERICI

Muškarac (32) odrubio glavu ocu, postavio snimku na YouTube, a onda je krenuo držati govor...

U video snimci Mohn nosi rukavice i drži očevu glavu u plastičnoj vreći. Kasnije se glava može vidjeti u loncu za kuhanje

Ilustrativna fotografija

 Kirill Kudryavtsev/Afp

Muškarac iz Pennsylvanije uhićen je nakon što je ubio i dekapitirao svog oca, a zatim postavio video snimku na YouTube na kojoj drži očevu glavu u rukama i govori protiv američkog predsjednika, pokreta Black Lives Matter, LGBTQ zajednice i antifa aktivista, pišu američki mediji.

Justin Mohn (32) uhićen je nakon što je u utorak u njihovom domu u Middletownu pronađen njegov dekapitirani otac. Optužen je za ubojstvo prvog stupnja i druga nedjela poput iskorištavanja tijela i posjedovanja oružja za izvršenje kaznenog djela.

U video snimci pod nazivom "Mohnova milicija - poziv na oružje američkim domoljubima" Mohn nosi rukavice i drži očevu glavu u plastičnoj vreći. Kasnije se glava može vidjeti u loncu za kuhanje, prenosi NBC News.

Mohn govori da je njegov otac bio savezni službenik 20 godina i naziva ga izdajnikom, pozivajući na smrt svih federalnih dužnosnika i napadajući administraciju predsjednika Joea Bidena, pokret Black Lives Matter, LGBTQ zajednicu i antifa aktiviste.

YouTube je video koji je duži od 14 minuta uklonio nekoliko sati nakon što je objavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:02