ZLOSTAVLJANJE

Muškarac ‘cinkao‘ suprugu (38) policiji? Prijeti joj 30 godina zatvora: ‘Ulovio sam ih na kauču‘

Mama predatorica uhićena je i suočava se s tri kaznena djela, ne samo zbog navodnih napada na dječaka, već i na njegovog brata blizanca

Ashleigh Watts

 Facebook/

Ashleigh Watts, 38-godišnja majka iz Chesapeakea u Virginiji suočava se s tri točke optužnice zbog "nedoličnog ponašanja" prema maloljetniku (15). Policija ju je, naime, počela istraživati nakon što su u veljači dobili anonimnu dojavu, najvjerojatnije od njezinog supruga koji ju je ulovio kako ga vara. Scena koju je zatekao u 2 ujutro bila je vrlo šokantna - bila je u toplesu s dječakom na njihovom kauču, otkrivaju sudski dokumenti. U tom trenutku tinejdžer se pretvarao da spava na kaušču i da se ništa nije dogodilo.

Kada je policija krajem srpnja pokucala na vrata njihovog luksuzno uređenog doma u pokušaju da pronađu dječaka nestalog tri tjedna ranije - nju je zatekla bez grudnjaka, a njega je našla u njezinoj spavaćoj sobi samo u boksericama.

Na ispitivanju tinejdžer je rekao vlastima da je majka dvoje djece obećala da će napustiti svog muža i pobjeći s njim kad on napuni 17 godina ‘kako bi se vjenčali‘.

image

Ashleigh Watts

/Facebook

Mama predatorica uhićena je 17. kolovoza i suočava se s tri kaznena djela, ne samo zbog navodnih napada na dječaka, već i na njegovog brata blizanca. Prijeti joj do 30 godina zatvora.

Petnaestogodišnjak je kasnije priznao da su imali seksualne odnose od lipnja 2022. te da su bili zaljubljeni.

Suprug Ashleigh Watts i roditelji dječaka rekli su vlastima da su njihove obitelji nekoć bile ‘vrlo bliski prijatelji‘ do te mjere da je ‘svaka kuća imala pravilo otvorenih vrata prema kojem bi članovi obiju obitelji učestalo dolazili i odlazili od jedne do druge obitelji‘, stoji u izvješću.

Roditelj zlostavljanog dječaka kazao je policiji da je bilo uobičajeno da blizanci budu u domu Wattsovih jer su Watts i njezin suprug imali sina koji je bio približno istih godina kao i blizanci.

U srpnju je dječak prijavljen da je pobjegao od kuće, mjesecima nakon što je njihova veza razotkrivena. Policija ga je pronašla gotovo tri tjedna kasnije, 26. srpnja, u kući njegove ljubavnice gdje se skrivao.

Drugi blizanac također je policiji kazao da ga je Watts neprikladno dodirivala, ali da joj je on rekao da prestane, izvijestio je People.

Ashleigh Watts bi se trebala pojaviti pred sudom u listopadu. Nije odmah jasno je li angažirala odvjetnika ili se izjasnila o krivnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 06:55