UHIĆEN JE

Muškarac poludio od bijesa nakon što je pronašao seks-video svoje žene i svog najboljeg prijatelja, pucao i na suprugu i na njene roditelje

 
 Facebook

Muškarac s Floride uhićen je i optužen za pokušaj ubojstva jer je upucao svoju suprugu i njezine roditelje na samu Novu godinu i to nakon što je pronašao video u kojem su, navodno, njegova žena i najbolji prijatelj intimni, piše Daily Mail.

Policija kaže da se pucnjava dogodila nešto nakon pet popodne u njihovom domu u Melbourneu.

William Brian Stillwell (39) navodno je upucao svoju ženu Monu Stillwell te njezinu majku i oca nakon što je pronašao mobitel na kojem je bila snimka seksualnog odnosa Mone i Williamovog bliskog prijatelja.

Sve tri žrtve prebačene su u bolnicu i ozbiljno ozlijeđene ali će preživjeti.

U vrijeme pucnjave u kući je bilo i dvoje malodobne djece para, no oni nisu ozlijeđeni.

Petogodišnje blizance može se čuti na snimci poziva hitnoj službi kako mole oca da im ne ubije majku.

Na istoj snimci čuje se i majka koja djeci govori da bježe van iz kuće.

Šef tamošnje policije, Shawn Eising, rekao je u službenoj izjavi da su djeca uspjela pobjeći iz kuće i sakrila se kod susjeda koji su ih zaštitili i utješili.

Iz kuće su pobjegla i tri obiteljska psa i dok su se dva vratila, za jednim se još traga.

William Stillwell je u utorak uhićen i sproveden u pritvor. Optužen je za kazneno djelo pokušaja ubojstva, oružanu pljačku, zlostavljanje djece i skrivanje vatrenog oružja.

U utorak je Mona na svojem Facebook profilu promijenila sliku te je umjesto one na kojoj je bila s mužem, stavila slika na kojoj su samo djeca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:26