IMAJU ČETVERO DJECE

MUŠKARAC ZBOG STRAHA OD ISMIJAVANJA DIJETE STARO SVEGA NEKOLIKO DANA OSTAVIO U CRKVI Tvrdi da su ga zadirkivali jer mu je supruga 'stalno' trudna

 
Bitto s djetetom u crkvi sv. Jurja
 Nerariyan / YOUTUBE

Bitto, 32-godišnji muškarac iz okruga Thrissur u indijskoj saveznoj državi Kerali, ostavio je svoje nekoliko dana staro dijete u crkvi u indijskom gradu Kochiju zbog straha da će biti izvrgnut javnom sramoćenju jer mu je to četvrto dijete, piše India Today.

Policija je potvrdila da su Bitto i njegova supruga Prabitha (28) u subotu uhićeni zbog napuštanja svog novorođenog djeteta u crkvi sv. Jurja u kvartu Edappally u Kochiju.

Bračni par iz Wadakkancherryja Bitto i Prabitha imaju četvero djece, uključujući i ono napušteno u crkvi. Bittu se u akciji pridružila njegova supruga koja je prošlog tjedna dijete rodila u Državnoj bolnici i medicinskom fakultetu u Thrissuru.

Bitto je policiji rekao da su se njemu i njegovoj supruzi njihovi prijatelji smijali jer je Prabitha naočigled "stalno" trudna. Policija je međutim rekla da će se o slučaju više doznati nakon detaljne istrage.

Na snimkama sa sigurnosnih kamera može se vidjeti kako Bitto svoje dijete ljubi prije ostavljanja.

Sigurnosno osoblje crkve dijete je uočilo u petak navečer te ga je odmah odvelo u privatnu bolnicu na pregled gdje je utvrđeno da je s djetetom sve u redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:27