NAGODILI SE

Muskova tvrtka stjuardesi će isplatiti 250.000 $; ‘Pokazao mi je penis i rekao: ‘Potrudi se, kupit ću ti konja...‘‘

Djevojka koja je radila kao član posade korporativnog privatnog zrakoplova optužila je Muska da joj je pokazao svoj penis u erekciji

Elon Musk

 Angela Weiss/Afp

Tvrtka SpaceX u vlasništvu najbogatijeg čovjeka na svijetu, Elona Muska, pristala je isplatiti 250 tisuća dolara stjuardesi koju je on navodno seksualno zlostavljao.

Djevojka koja je radila kao član posade korporativnog privatnog zrakoplova optužila je Muska da joj je pokazao svoj penis u erekciji, dirao ju po koljenima te rekao da će joj kupiti konja u zamjenu za erotsku masažu, javlja Business Insider.

Incident se, prema njenim tvrdnjama, dogodio 2016. Svjedok događaja potpisao je dokument u kojem potvrđuje zlostavljanje.

U tom se dokumentu navodi kako se stjuardesa povjerila prijatelju da je, nakon što je prihvatila posao stjuardese, dobila ponudu da joj kompanija plati školovanje za maserku, kako bi mogla masirati Muska. Tijekom jedne masaže u privatnoj kabini Muskovog mlažnjaka Gulfstream G650ER vlasnik kompanije dao joj je nemoralnu ponudu.

Musk je navodno, kako je stjuardesa ispričala prijatelju, tražio od nje "masažu cijelog tijela". Kada je ušla u kabinu vidjela je da je potpuno gol. Donji dio tijela bio je prekriven plahtom. Krenula ga je masirati, a on je u jednom trenutku skinuo plahtu i pokazao erekciju te ju je počeo dodirivati i rekao joj da će joj kupiti konja ako "učini više".

Neimenovana stjuardesa inače je pasionirana jahačica, pa je Musk valjda smatrao da tako može doprijeti do nje.

- Pokazao joj je svoj penis u erekciji. Počeo ju je dodirivati po bedru. Pokušao ju je podmititi kako bi pristala na erotski odnos s njime - kazao je prijatelj koji je pristao govoriti za Insider pod uvjetom anonimnosti.

Dodao je kako je ona bila vrlo uznemirena te nije znala što učiniti.

Nakon što je odbila ovaj "zadatak", stjuardesa više nije dobivala toliko posla te je pomalo izgurana iz Muskovog tima, što je kod nje izazvalo veliki stres jer nije mogla obavljati svoj posao. Osjećala se kao da je kažnjena samo zato jer se odbila prostituirati.

Insider je pokušao doći do komentara samog Muska, no on im je elektroničkom poštom odgovorio kako treba još vremena za odgovor te da "u ovoj priči ima mnogo više od dosad poznatog".

- Da je to istina, bio bi to prvi slučaj da sam nekoga seksualno zlostavljao u 30 godina. Vjerujem da se radi o politički motiviranoj priči - rekao je.

Šef Muskove pravne službe Christopher Cardaci rekao je kako neće komentirati dogovore i sporazume između stranaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:03