GUBI JOJ SE SVAKI TRAG

‘Muž me ostavio kao psa na ulici! Seks? Tad sam već bila zlostavljana‘: Procurila prepiska nestale Ane s prijateljicom

Ana Knežević je posljednji put viđena 2. veljače oko 22 sata ispred stana u Madridu

Ana Knežević

 Facebook/

“Kasnije sam shvatila da me ostavio kao psa na ulici u Beogradu”, stoji u dijelu poruke Ane Knežević, žene koja je misteriozno nestala u Španjolskoj, kamo se preselila u prosincu prošle godine nakon razvoda od supruga, Srbina Davida Kneževića. Američki mediji objavili su fotografiju dopisivanja između Ane i njezine prijateljice, a u kojima nestala žena govori o lošem odnosu sa suprugom, piše Blic.

Ana Knežević, koja je rođena u Kolumbiji, a od 2008. živi u SAD-u, čije državljanstvo također ima, do prošlog je ljeta bila u braku sa Srbinom Davidom Kneževićem (35) s kojim je vodila privatni biznis.

Posljednji put je viđena 2. veljače oko 22 sata ispred stana koji je unajmljivala u luksuznom dijelu Madrida, a dan kasnije s njezina broja stigla je čudna poruka njezinoj najboljoj prijateljici Sani u kojoj stoji da je "upoznala divnog čovjek na ulici i da ide s njim na nekoliko dana izvan grada".

Od tada Anu više nitko nije čuo ni vidio.

U američkim medijima sada je objavljeno Anino dopisivanje s prijateljicom.

"Bilo je to da je imao ljubavnicu u Bogoti. Bio je tamo s njom čak i dok sam ja bila s njim i pokušavala popraviti stvari kod terapeuta za parove i dok vikao na mene da sam kuč** što ga osuđujem pred drugima ("zašto sam jedina loša stvar bila ja", "problem sam bila samo ja"). Kovao je planove s njom. Kasnije sam shvatila da me ostavio kao psa na ulici u Beogradu. Mislim da to ne mogu oprostiti. A o seksu ti neću ni pričati. Užasno za mene. U tom trenutku sam već bila zlostavljana. Jako agresivno. Tako da stvarno ne mogu...", stoji u poruci koju je navodno poslala Ana.

Zbog ovoga se oglasio i Davidov odvjetnik. Rekao je da je njegov klijent "jako zabrinut" i da "želi da Anu što prije pronađu".

"Postojali su razlozi da se brak ovog para okonča nakon 13 godina. Razlog je taj što se ovaj par razdvojio prije otprilike četiri mjeseca i planirao je razvod zbog osobnih stvari koje su se dogodile između njih kao para. Upravo ste pokazali poruku koju vam je dao jedan od njenih prijatelja. Uvjeren sam, na osnovu razgovora koje sam vodio s klijentom, da su oboje bili nezadovoljni u braku", rekao je on.

Prema saznanjima do kojih su došli istražitelji, nepoznata osoba je u noći nestanka Ane Knežević ušla u zgradu u Madridu u kojoj je ona živjela i obojila sprejom sigurnosne kamere, i to samo pola sata prije nego što su je susjedi posljednji put vidjeli.

Dan kasnije s njenog su mobitela poslane neobične poruke koje su odmah pobudile sumnju kod njenih prijateljica. Uznemirene, one su se čule s ljudima s kojima je Ana bila u kontaktu, a dobile su još čudnije odgovore. Kako prenose mediji, prilazeći njenom stanu, jedna od njih je primijetila neobičnu situaciju pa se krenula raspitivati po susjedstvu jesu li vidjeli Anu.

Tada su joj susjedi, prenose američki mediji, ispričali da je bio pokušaj provaljivanja u zgradu 2. veljače.

- Policija je odmah reagirala, međutim, tijekom pregleda stana nisu zatekli ništa što bi bilo sumnjivo. Stan je bio zaključan iznutra, poluprazan i malo neuredan, dok su Anina putovnica, laptop i ostale osobne stvari ostali unutra - prenose mediji.

U međuvremenu su pregledane snimke s nadzornih kamera, saslušani su svjedoci, a pokušali su pratiti i signal Aninog telefona te bankovne izvode.

Prije nestanka, Ana je prijateljima i obitelji najavila da će ići s prijateljima u Barcelonu na jedan dan. Međutim, kada je prijatelj s kojim je trebala otputovati došao na stanicu, Ane nije bilo.

Anina prijateljica je, nakon što je objavljeno da se traga za njenom prijateljicom, medijima objasnila da su joj poruke koje joj je Ana poslala neposredno prije nego što je posljednji put viđena, bile alarm da se “nešto dogodilo”. O čudnim porukama oglasila se još jedna osoba iz Anine okoline.

Riječ je o porukama koje su bile na engleskom i španjolskom jeziku.

- Ona tako nešto sigurno ne bi učinila, to je neodgovorno ponašanje koje ne sliči Ani - rekla je Sana koja je primila poruku na engleskom jeziku.

Objasnila je da je poruka napisana u stilu koji nije Anin, bez emocija. Poruka na španjolskom jeziku bila je toliko "ravna" da izgleda kao da je napisana u Google prevoditelju.

- Ništa od toga jednostavno nije imalo smisla. Pokušala sam odgovoriti, rekavši da sam zabrinuta za nju, kao “Ne zvuči kao da si na sigurnom”. Međutim, moje poruke joj nisu dostavljene. Ona nije otišla svojom voljom. Odvedena je protiv svoje volje i od strane koga, ne znam - rekla je njena prijateljica i dodala da je riječ o veoma sićušnoj ženi visokoj oko 150 centimetara.

S druge strane, Anina prijateljica je ispričala da se Ana nikad nije žalila ili govorila da strahuje od svog supruga, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:48