POZADINA PRELJUBA

MUŽ POHOTNE UČITELJICE KOJA JE PROVELA NOĆ S UČENIKOM 'Zavela ga je da mi se osveti'

Suprug pohotne učiteljice iz Škotske koja je provela noć sa 16-godišnjim učenikom otkrio je da je njegova bračna družica zavela dječaka samo zato kako bi mu se osvetila za nevjeru.

Bernadette Smith (35) ovoga je tjedna izbjegla zatvorsku kaznu nakon što je priznala zavođenje svog studenta Garyja Ralstona.

Kako se čulo na sudu, Smith je pozvala dječaka u učionicu srednje škole u Stirlingu i priznala svoje osjećaje prema njemu. Par se kasnije strastveno ljubio u parku i proveo noć u krevetu, gdje je Smith nosila samo traperice i grudnjak.

Suprug učiteljice, 35-godišnji Brian Smith, sad je otkrio kako mu je njegova žena, s kojom ima troje djece, priznala da je zavela dječaka zbog osvete za njegov preljub 2004. godine.

- Možda bih mogao razumjeti da je spavala s drugim učiteljem, ili susjedom, ali nikada dječakom - kazao je shrvani Brian za Daily Record.

- Jedne noći je samo nestala, a onda mi je poslala poruku da se naša veza mora prekinuti. Zatim je isključila mobitel. Pojavila se tek idućeg dana dok sam ja pripremao djecu za školu i onda je priznala aferu - kazao je Brian.

Njegova je supruga idućeg dana uhićena i ispraćena na sud, gdje je priznala stupanje u seksualnu aktivnost s učenikom. Osuđena je na dvije godine policijskog nadzora, a njezino ime će se upisati u registar seksualnih prijestupnika.

Muž Brian, inače vozač autobusa, kaže da ništa ne zamjera malom Garyju jer ga vidi kao žrtvu koja je samo slušala što mu se kazalo.

Još ranije, sam Gary odlučio je progovoriti o vezi s profesoricom za koju je rekao da mu je bila najdraža prije nego što je počela tražiti njegovu pozornost na poseban način.

- Mislio sam kako sam poprilično sretan. Sviđala se mnogim učenicima. Nisam mogao vjerovati da je sa mnom. To je bilo zadnje što sam očekivao. Rekla mi je kako misli da će poludjeti, ali nije mogla kontrolirati svoje osjećaje - rekao je mladić te je prepričao svoj sastanak s njom.

- Odvezli smo se automobilom u jedan park. Malo smo prošetali, a kada smo se vratili u auto strastveno me poljubila - dodao je on napominjući da se zbog toga brinuo za njen posao i obitelj.

Nakon toga je sve ispričao ocu, koji ga je upozorio da bude oprezan, a njegova baka je o tome obavijestila školu pa je profesorica suspendirana istog trenutka.

Iako je njihova veza postala javna, drugu noć su proveli zajedno u Garyjevoj kući.

- Kada smo išli spavati bio sam nervozan. Legao sam odjeven u bokserice. Ona je skinula svoju majicu, ali je ostala u grudnjaku i trapericama te se prislonila uz mene. Mazili smo se i pričali, ali se ništa drugo nije dogodilo - ispričao je mladi Škot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 15:42