ŠOKANTNO OTKRIĆE

Na obali pronađeno razbijeno vozilo, a u utrobi morskog psa ljudski ostaci: ‘To je Diego‘

‘Pretpostavljamo da je Diego imao prometnu nesreću i završio u moru, a kako je tog vikenda bila velika plima, vjerojatno su njegovo tijelo odvukli morski psi‘

Diego Barria

 Facebook/

Lokalni ribari u argentinskoj provinciji Chubut u utrobi morskog psa pronašli su ljudske ostatke, a policija je kasnije otkrila da se radi o Diegu Barriji, 32-godišnjem ocu troje djece koji je prije deset dana nestao u tom području.

Barrijin oštećeni automobil pronađen je 20. siječnja na obalnom području, ali samom muškarcu nije bilo ni traga. Međutim, u nedjelju ujutro došlo je do velikog otkrića u istrazi kada su ribari na tom području ulovili dva morska psa. Kada su jednog rasporili, unutra su pronašli ljudske ostatke i odmah zatim alarmirali policiju.

Nedugo zatim objavljeno je kako je obitelj nesretnog muškarca prepoznala jednu Barrijinu tetovažu. DNK analiza trebala bi potvrditi da ljudski ostaci pripadaju zaista Barriji.

Policija nije objavila što se točno dogodilo i kako je Barria završio u moru.

- Pretpostavljamo da je Diego imao prometnu nesreću i završio u moru, a kako je tog vikenda bila velika plima, vjerojatno su njegovo tijelo odvukli morski psi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2023 14:10