DOSJETLJIVI SLOVENCI

NA SAMO 50 KM OD HRVATSKE GRANICE OTVARA SE DOSAD NEVIĐEN BORDEL NA NAŠIM PROSTORIMA 'Pola sata druženja s našim 'damama' stoji 60 eura, vrhunske su!'

 
 Facebook Doll House

U malenom slovenskog gradu Sežani dvije poduzetnice otvaraju neobičnu i na ovim prostorima još neviđenu javnu kuću. Naime, u spomenutom gradu na slovensko-talijanskoj granici pokreću bordel s lutkama za odrasle. Javna kuća znakovitog imena 'Doll House' klijentima će u početku iznajmljivati dvije plastične 'djevojke', a uskoro će im se pridružiti i 'dečko' kako nježniji spol, ali i gay populacija ne bi bili diskriminirani.

Vlasnice su istražile tržište i ustanovile da interes za takvu vrstu usluge postoji.

"Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima, a blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom", objašnjava Sandra Negro za Istarski.hr.

I doista, Sežana je tek sat vremena vožnje udaljena od Umaga, nepuna dva sata od Pule i nešto više od sat vremena od Rijeke.

Sandra Negro u posao je ušla s poslovnom partnericom Valentinom Markežič, a počinju s dvije 'djevojke'.

"To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela. Jedna je kovrčava crnokosa, a druga je plavuša s dugom kosom. Kupci će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom. Ali iz higijenskih razloga morat će koristiti kondom i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili", kaže Negro i objašnjava:

"Nakon svake upotrebe lutke se dezinficiraju i čiste prije daljnje uporabe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje".

Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, sat vremena njihovo će društvo koštati 80 eura, a dva sata 120 eura. Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:48