KAKAV ZAPLET!

Na vjenčanju sina otkrila je šokantnu tajnu o mladoj zbog koje je vjenčanje skoro otkazano: ‘Ovo ju je odalo...‘

Svekrva je na ruci svoje nove snahe primijetila madež koji je bio sličan onom na ruci njene izgubljene kćeri

Ilustrativna fotografija

 Silas Stein/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP

Kineskinja je bila iznenađena kada je na dan vjenčanja svog sina otkrila da je mlada zapravo njena davno izgubljena kći. Potom je mlada opisala dan vjenčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao „sretnije od samog dana vjenčanja“.

Svekrva je na ruci svoje nove snahe primijetila madež koji je bio sličan onom na ruci njene izgubljene kćeri. Nakon što je primijetila madež, žena je prišla mladenkinim roditeljima i pitala ih je li posvojena prije više od 20 godina.

Mladenkina je obitelj bila zbunjena pitanjem jer je to bila tajna. Ipak, na kraju su joj otkrili da su prije nekoliko godina pored puta pronašli djevojčicu koju su odgajali kao rođenu kćer. Na kraju je majka shvatila da je to zaista njena izgubljena kći.

Čuvši priču, mlada je briznula u plač i željela je saznati više o svojim biološkim roditeljima jer o njima nije znala ništa. Istovremeno se brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat. Ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra, prenosi Kurir.

Žena je davno posvojila dječaka nakon što je izgubila svaku nadu da će pronaći svoju nestalu kćer. Tražila ju je godinama, ali uzalud. Mladoj je laknulo kada je to saznala i par se vjenčao. Ovaj neobičan događaj dogodio se 2021. u gradu Suzhouu, provinciji Jiangsu u Kini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 22:36