ŠOK U ZEMLJI

Nagrađivana učiteljica uhićena zbog seksa sa 16-godišnjim učenikom! Detektivi u nevjerici: ‘To nije sve...‘

Detektivi su istaknuli da vjeruju da je učiteljica duže ‘operirala‘ po srednjoj školi te da bi moglo biti još žrtava

Tracy Vanderhulst

 Ured šerifa San Bernardina/

Kalifornijska srednjoškolska profesorica nekoć proglašena "učiteljicom godine" uhićena je zbog seksa sa 16-godišnjim učenikom, navodi tamošnja policija.

Tracy Vanderhulst, 38-godišnja profesorica matematike u srednjoj školi Yucaipa, optužena je za silovanje nakon što je istraga potvrdila navode da je imala seksualni odnos s maloljetnikom. Policija nije istaknula kada i gdje su njih dvoje imali spolni odnos, piše New York Post.

Žrtva je, doduše, opisana kao 16-godišnji srednjoškolac navedene škole, iako nije jasno je li još uvijek pohađa.

Učiteljica je, pak, završila u središnjem pritvoru u San Bernardinu. Određena joj je i jamčevina od 30.000 dolara. Detektivi su istaknuli da vjeruju da je učiteljica duže ‘operirala‘ po srednjoj školi te da bi moglo biti još žrtava.

Šerifov odjel zamolio je sve koji imaju dodatne informacije o incidentu da im se jave.

Vanderhulst je ranije bila proglašena učiteljicom godine 2017. godine, prema lokalnim izvješćima. Ravnatelj ju je tada opisao kao stručnjakinju koja "utjelovljuje odgajateljicu kakvi mnogi žele biti – ona je ljubazna i inovativna učiteljica koja razvija našu djecu, edukatorica koja u obrazovni kurikulum nastoji uključiti sve učenike, od onih lošijih do najboljih", stajalo je u obrazloženju nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 20:15