SASVIM OBIČAN FOTOPROFIL DIKTATORA

NAHRANIO KOKOŠI, ZABAVIO TIGRA, DEPARDIEUU DAO STAN Ramzan Kadriov: Gospodar života i smrti u Čečeniji

Kontroverzni i nabusiti čečenski vođa Ramzan Kadirov uključio se na brojne društvene mreže gdje je vrlo aktivan, pogotovo na Twitteru, iako sada njegova služba vodi borbu protiv nekoliko lažnih profila koji “bacaju lošu sliku na omiljenog predsjednika” nemirne ruske republike na obroncima Kavkaza. Kadirov rado stavlja svoje fotografije na Instagram, premda je objavio “da je za druge to zabava, a za njega opterećenje”, i ne propušta priliku pohvaliti se fotografijama sa svjetskim celebrityjima koje često poziva na svoje raskošne zabave i ne pita koliko to košta.

Za dovođenje Maradone na svoj rođendan Kadirov nije požalio ni milijun eura koliko je tražila razmažena argentinska nogometna vedeta. Malo su manji bili prohtjevi boksačkog prvaka Mikea Taysona, a nedavno je francuskom razmetnom sinu, neobuzdanom glumcu Gérardu Depardieuu, svom novom sunarodnjaku, udijelio peterosobni stan u glavnom čečenskom gradu, i to na 27. katu u elitnom neboderu “Grozni Cityja”.

Napisao je kako mu profili pomažu da “u realnom vremenu” dozna “raspoloženje svog naroda”, a već se pohvalio da je riješio 150 od 956 problema koje su mu ljudi naveli na njegovu profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:24