STRAVIČNO

‘Najgori zločin koji sam vidio‘: Čekićem do smrti pretukao suprugu i posinka te silovao svjedokinju

U prikolici je prvo ubio suprugu te ju zamotao u vreću za smeće, a kada se posinak vratio kući, udario ga je maljem

Ilustracija, uhićenje na Floridi

 Joe Raedle/Getty Images/Profimedia/Joe Raedle/Getty Images/Profimedia

Užasan zločin dogodio se početkom tjedna na Floridi kad je 41-godišnji muškarac ubio svoju suprugu i posinka u vlastitoj prikolici nakon čega je silovao svjedokinju. Cijeli slučaj prijavila je žrtva silovanja, svjedokinja ubojstva, koja je nakon nekoliko sati mučenja, uspjela pobjeći i cijeli slučaj prijaviti policiji.

Uz policajce, na mjesto zločina stigao je i šerif okruga Lake, Fred Jones koji je izjavio kako je u 25 godina karijere ovo bio najgori zločin koji je vidio, a navodno je ubojica pri uhićenju priznao da je počinio ubojstva te silovao svjedokinju.

Kako prenose američki mediji, Justin Jones, 41-godišnjak iz Lake Countyja do smrti je pretukao svoju suprugu čekićem te ju je nakon toga zamotao u plastičnu vreću za smeće i sakrio ispod madraca. Kada se njezin 17-godišnji sin vratio kući u prikolicu, Jones ga je navodno udario maljem i zamotao mu vrećicu oko glave.

Svjedokinja, koja je vidjela kako je Jones pretukao posinka, vlastima je rekla kako joj je Jones vezao ruke ljepljivom trakom i vezicama te joj je strgao odjeću i satima je seksualno zlostavljao. Nakon nekoliko sati uspjela je pobjeći, nakon što je tražila da ode do kupaonice. Odmah je nazvala lokalnu policiju koja je izašla na teren i u kampu za prikolice na Floridi pronašla jezivo mjesto zločina. Osumnjičeni Jones pokušao je pobjeći policiji, no nakon kraće potjere uspjeli su ga uhvatiti na parkiralištu supermarketa koje se nalazi nedaleko od kampa za prikolice.

Jones je optužen za ubojstvo prvog stupnja, seksualno nasilje i lažno zatvaranje, a odbio je izaći pred suca te se nalazi u pritvoru do izricanja optužnice koje je zakazano 27. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:25