NEOBIČNA PODUDARNOST

NAJŠOKANTNIJA TEORIJA Milijarderisplanirao pad Boeinga da bi postaojedini vlasnik mikročipa za ratovanje?

U padu Boeinga poginula su četiri vlasnika patenta opasnog mikročipa, peti vlasnik je Jacob Rothschild

Oko misterija nestanka malezijskog zrakoplova nastaju brojne teorije. Jedna od njih pokazala se zaista zanimljivom jer čitav slučaj povezuje s milijarderom Jacobom Rothschildom. Naime, malo tko se bavio imenima putnika i čime su se bavili. Kada se pogleda tko je sve bio na letu isplivaju više nego zanimljivi podaci, piše MINA.

Među putnicima je bilo 20 inženjera američke tehnološke tvrtke Freescale Semiconductor, koja se bavi razvojem mikroprocesora i senzora. Njihov kolega Jacob Rothschild njihovom smrću postao je jedini vlasnik patenta nevjerojatnog mikročipa KL-03 koji bi u budućnosti trebao služiti za elektronsko ratovanje. Od njih 20, njih četvero s njime je dijelilo vlasništvo. To su Peidong Wang, Suzhou, Kina, (20%) Zhijun Chen, Suzhou, Kina, (20%), Zhihong Cheng, Suzhou, Kina, (20%) i Li Ying, Suzhou, Kina, (20%). Zanimljivo, čip je predstavljen jedan dan prije nego li je Boeing 777 nestao, a svega četiri dana nakon nestanka malezijskog zrakoplova, patent je odobrio Američki ured za patente.

Tako neki mediji nagađaju da bi upravo on mogao imati prste u nestanku aviona.

Oni koji podržavaju ovu teoriju pitaju se kako to da je toliki broj inženjera putovao zajedno, kamo su išli i jesu li prenosili nešto vrijedno?

- Dvadeset nestalih zaposlenika naše tvrtke od ukupno 239 ljudi na tom letu većinom su bili inženjeri koji su radili na većoj učinkovitosti čipova u postrojenjima u Tianjinu, Kini i Kual Lumpuru, rekao je potpredsjednik Mitch Haws iz tvrtke Freescale Semiconductor.

Nije nevažno spomenuti da je jedan od dioničara Freescale Semiconductora i Carlyle Group, čiji su savjetnici u prošlosti bili bivši američki predsjednik George Bush stariji i bivši britanski premijer John Major, a jedni od bivših klijenata Freescale Semiconductora bila je i građevinska tvrtka Saudi Binladin Group, inače u vlasništvu obitelji Osame bin Ladena.

Podsjetimo, Jacob Rothschild (77) je britanski multimilijarder. O njemu postoje brojne teorije. Tako mnogi tvrde da je član masona i da upravlja svijetom iz pozadine. No, niti jedna od ovih tvrdnji nije nikada dokazana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:27