ŠOKANTNA PRIČA

NAJVEĆA SREĆA I TUGA U ISTOM TRENUTKU Otac zagrlio 'četvorke' samo nekoliko minuta nakon što mu je supruga preminula

Carlos Morales iz Phoenixa u samo nekoliko minuta primio je najjepšu i najgoru vijest u životu. Prvo su mu doktorili priopćili da je postao otac četvorki (tri djevojčice i jednog dječaka), ali samo nekoliko trenutaka poslije saznao da je mu je supruga preminula nakon poroda.

Ovaj par iz Arizone godinama je pokušavao dobiti djecu i kad su izgubili svaku nadu, odlučili su se na umjetnu oplodnju. IVF tretman bio je i više nego uspješan - par je dobio četvorke! Međutim, nesretna Erica je pretrpjela hipovolemični šok, izgubila mnogo krvi i - preminula. Tako je Carlos ostao samohrani otac...

- Toliko smo bili uzbuđeni što ćemo postati prava obitelj, a onda mi se sve srušilo kao kula od karata. Fotografirali smo se prije nego je otišla u salu za porod. Svi su bili tu, prijatelji i obitelj. Tada sam je posljednji put poljubio i rekao joj da je volim", kazao je Carlos koji sada odgaja djecu uz pomoć punice.

- Moram biti spreman na sve. Sve učim u hodu - kupati ih, hraniti, uspavati...

Ova istovremeno tužna i sretna priča postala je hit i u Americi, tako da je pokrenuta kampanja za pomoć hrabrom ocu. Do sada je prikupljeno 250.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:22