DRAMA NA AUTOCESTI

Nakon 50 km vožnje sjetio se da je zaboravio trudnu suprugu na odmorištu: ‘Ovdje prometna policija...‘

Trudnica je htjela pričekati muža u vozilu sa djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona ipak odlučila otići do toaleta
Ilustracija
 Johann Hinrichs/Alamy/Alamy/Profimedia

Mladoj obitelji zauvijek će ostati u sjećanju vožnja autocestom od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tijekom noći sa subote na nedjelju.

Vozač automobila (28), njegova trudna supruga (28) i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmorištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena, a putovanje su nastavili bez trudne 28-godišnjakinje, prenosi Fenix magazin.

Trudnica je htjela pričekati muža u vozilu sa svojim djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona ipak odlučila otići do toaleta.

Muškarac to očito nije primijetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez trudne supruge. Kada je ona došla na parkiralište vjerojatno je pomislila da je u pogrešnom filmu, jer nije mogla naći automobil niti svoju obitelj. Nije imala ni jaknu ni mobitel, pa se obratila ljudima u blizini, koji su pozvali policiju.

Tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvijek na odmorištu. Primio je poziv koji je započeo rečenicom: 'Ovdje prometna policija Erlangena...'.

Odmah se okrenuo i krenuo prema supruzi. Policija je pak s trudnicom krenula prema njemu u policijskom automobilu. Nakon nekog vremena obitelj se susrela negdje na autocesti A3.

Na upit kako se mogla dogoditi ovakva situacija, policajac Rüdiger Thiem mogao je samo špekulirati:

- Možda je htio biti tih jer je mališan spavao. Možda je mislio da je supruga sjedi pokraj djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2023 10:45