'REALITY UBOJSTVO'

NAKON GODINU I POL DANA RIJEŠENO UBOJSTVO SRPSKE PJEVAČICE? Policija uhitila njezinog supruga dan nakon što je napustio reality show

 
 Facebook

Srpska policija u petak navečer uhitila je jednu osobu osumnjičenu za ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo prije godinu i pol dana. Srpski mediji neslužbeno saznaju da je u policijskoj postaji završio njezin suprug Zoran.

Zanimljivo, Zoran Marjanović nedavno je ušao u reality show 'Zadruga' kako bi ispričao istinu o sebi i ubojstvu svoje supruge, a čim je izašao iz showa policija mu je stavila lisice na ruke zbog sumnje da je ubio Jelenu.

Ubojstvo Jelene Marjanović punih godinu i pol okupira naslovnice svih srpskih novina, pogotovo tabloida. Kružile su razne teorije o tome tko je presudio folk pjevačici, ali na kraju bi se moglo pokazati da je odgovor na to pitanje policija imala 'ispred nosa'.

Pjevačica je ubijena početkom travnja prošle godine na jednom nasipu u Beogradu. Zatučena je nekim tupim predmetom do smrti. Nestanak pjevačice upravo je prijavio njezin suprug, koji je kobnog dana također bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se izgubio svaki trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:38