NAJDRAŽI HOBI

Nakon kratkog obraćanja punog samohvale na summitu G20, Trump otišao na partiju golfa

Nakon što je iskoristio svoj trenutak u središtu virtualne pozornosti, Trumpa je zamijenio ministar financija Steven Mnuchin
 Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

Američki predsjednik Donald Trump otišao je igrati golf nakon kratka obraćanja videovezom na samitu G-20, koji je ugostila Saudijska Arabija, ali koji se održava virtualno zbog pandemije.

Trump koji još nije prihvatio poraz nakon izborne pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima 3. studenoga, govorio je na početku dvodnevna virtualnog sastanka na vrhu.

image
Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

Izvor koji ima pristup sastanku, zatvorenome za medije, objavio je da je Trump "rekao da je obavio apsolutno nevjerojatan posao za vrijeme svojeg mandata, na ekonomskom planu i u pandemiji"

Bila je to pokazna vježba iz "samoreklamiranja", rekao je izvor dodavši da Trump "o globalnoj situaciji nije rekao ništa".

image
Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

"Bila je čast raditi s vama i radujem se suradnji s vama u budućnosti, i još dugo vremena", rekao je Trump, navodi drugi sudionik.

Nakon što je iskoristio svoj trenutak u središtu virtualne pozornosti, Trumpa je, dok je trajalo obraćanje drugih svjetskih čelnika, zamijenio ministar financija Steven Mnuchin.

image
Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

Kasnije je napustio Bijelu kuću te je otišao na svoje golf igralište u Virginiji, nedaleko od Washingtona.

Dočekala ga je šačica pristaša s Trumpovim zastavama, jedna s likom 45. američkog predsjednika i natpisom "Još četiri godine".

image
Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

Na drugom natpisu međutim poruka: "Suoči se. Gotov si."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2021 23:49