POBJESNIO

Nakon kritika Michelle Obama, Trump Obaminu vladu nazvao ‘korumpiranom‘

‘Činjenica je da smo otkrili da su špijunirali moju ekipu za kampanju, to je najveći politički skandal u povijesti naše zemlje‘
Donald Trump
 Mandel Ngan/AFP

Donald Trump je bijesno reagirao u utorak i Obaminu vladu nazvao "korumpiranom" nakon što ga je bivša prva dama Michelle Obama u ponedjeljak na virtualnoj konvenciji Demokratske stranke nazvala "pogrešnim predsjednikom" za Sjedinjene Države.

"Obamina i Bidenova vlada je bila najkorumpiranija u povijesti, činjenica je da smo otkrili da su špijunirali moju ekipu za kampanju, to je najveći politički skandal u povijesti naše zemlje. Hvala na lijepim riječima Michelle", bijesnio je republikanski predsjednik u jutarnjim tvitovima.

"Molim vas neka netko objasni Michelle Obama da Donald Trump ne bi bio u veličanstvenoj Bijeloj kući da tome nije pridonio njezin suprug, Barack Obama", napisao je.

Hvaleći svoje rezultate i stvaranje "najboljeg gospodarstva svijeta u povijesti" za koje je zaslužna njegova vlada, Trump je tvrdio i da je spasio milijune života i da stvara "još moćnije gospodarstvo".

"Radnih mjesta ima na pretek, NASDAQ je pri vrhuncu, ostalo slijedi! Sjednite i gledajte!", dodao je Trump.

Predsjednik je također kritizirao reakciju Baracka Obame i Joea Bidena na pandemiju gripe H1N1 2009. godine i njihov odgovor nazvao "slabim i jadnim".

Michelle Obama je u ponedjeljak osudila i "potpuni nedostatak empatije Donalda Trumpa".

Bivši predsjednik Barack Obama održat će govor na konvenciji u srijedu navečer i podržati kandidaturu svog bivšeg potpredsjednika Joea Bidena, koji vodi prema anketama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:54