JEZIVO

Nakon tri godine u ormaru pronašla tajni otvor koji vodi do zastrašujućeg podruma: ‘Bolje ti je da se preseliš!‘

Julia je otkrila i da su joj prijašnji vlasnici prilikom kupnje kuće rekli da se ‘mala kuća otkriva sama‘

Ilustrativna fotografija

 Annebel Van Den Heuvel/Panthermedia/Profimedia/Annebel Van Den Heuvel/panthermedia/profimedia

Vlasnica kuće u Kaliforniji je otkrila tajni otvor koji vodi do skrivene sobe u njezinoj kući, i to nakon što je u njoj živjela već tri godine.

Julia Henning je na TikToku objasnila da je čistila ormar kada je primijetila malu kružnu rupu u podu koja je otvarala vrata.

Kada ju je podigla, naišla je na niz nestabilnih stepenica koje su vodile u mračni podzemni prostor.

Počela je s snimati, a njezin je prvi video o tome prikupio više od 32 mililjuna pregleda.

Julia je otkrila i da su joj prijašnji vlasnici prilikom kupnje kuće rekli da se ‘mala kuća otkriva sama‘, prenosi Daily mail.

U jednom od TikTok videa koje je objavila, Julia priča i da su se ‘druge stvari dogodile‘ tijekom godina.

- Nikad nisam mislila da su mislili na skrivenu sobu kad su mi rekli da se kuća sama otkriva.

Nakon što je naišla na poklopac i otvorila vrata, Julia je pozvala medija da joj pomogne, no nije htjela sići niz stepenice. Medij je, kaže, osjetio nešto kada je ušao u kući, no rečeno joj je da to nije ništa mračno ili zlo.

- Nije se osjetila ugodno silazeći tamo, priča Julia.

- Kad je ušla u kuću osjetila je nešto, a osjetila je i neki dan kad je bila ovdje. Kuća je definitivno naseljena, dodaje.

Nakon nekoliko neusojelih pokušaja da skupi hrabrost i krene istraživati, Julia je konačno krenula i zabilježila svaki korak.

@iamjuliahenning I have now become the official creepy spot checker. Loved ones buying a home and just wanted to be sure all looked ok up there… #hiddendiscovery #hiddengem #attic #newhome #creepyspace #noghost #classichouse #hauntedvibe #energywork #investigation ♬ original sound - Julia Henning

- Unatoč mom ogromnom poznavaju horor filmova, sada sam ja ta djevojka koja sama odlazi u nepoznat prostor.

Nakon što je sišla niz klimave drvene stepenice, pronašla je dva imena ispisana sprejem na zidu: Joe i John, s crnim simbolom ispod imena.

Činilo se da je taj prostor bio stari vinski podrum s ostavom, a sa stropa je visjela i misteriozna malena kuka.

Pronašla je i obavijest o dezinfekciji protiv termita, kao i prozirnu staklenku u kojoj su bili autići, upaljač, igračka, metalni naprstak i još mnogo stvari.

Otkako je sišla dolje, Julia tvrdi da su se događale čudne stvari.

- Zaključala sam se u ormaru onog dana kada sam otkrila otvor, da sam bila sama kod kuće ne bih mogla izaći. Samo se smijte, ali to je zaista čudno. Vrata se ne zatvaraju, oko 3 ujutro imam čudne snove... Jučer me posjetila prijateljica, a nakon što je otišla, nije se osjećala baš dobro.

Jedna pratiteljica na TikToku joj je poručila:

- Curo, bolje da se preseliš.

Neki su joj pak poručili da nema potrebe za dramom te su joj pokušali pojasniti da se radi o vinskom podrumu. Ovisno o starosti kuće, možda je služio skrivanju pića tijekom prohibicije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:01