TRUMPOVA NEĆAKINJA

‘Napadi na Bidena zbog droge? To je potez očajnika. Donald se hvata za slamke‘

Optužba na račun Bidena u petak je počela kružiti društvenim mrežama, i to nakon što je Trump razgovarao s novinarkom Fox Newsa
Donald Trump
 Ethan Miller/Getty Images/AFP

Mary Trump vjeruje da njezin stric, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump, postaje očajan te da je zato svog protukandidata na nadolazećim izborima Joea Bidena optužio za uzimanje droge, piše CNN.

"Optužba za uzimanje droge Donaldov je očaj", rekla je Trump i dodala da se američki predsjednik trenutno hvata za slamke.

Ovo nije prvi put da predsjednik Trump optužuje Bidena za uzimanje droga, međutim svoje tvrdnje niti jednom nije potkrijepio dokazima. Optužba na račun Bidena prošlog je tjedna u petak počela kružiti društvenim mrežama, i to nakon što je Trump razgovarao s novinarkom Fox Newsa Jeanine Pirro.

"Gotovo sigurno postoji, moguće je da je riječ o drogama. Tako sam čuo", rekao je Trump Pirro.

Trump kaže da je njezin stric Bidena optužio za mentalnu nestabilnost jer su mnogi i njega za to optuživali. Podsjetimo, Trump ima 74 godine, dok je Biden tri godine stariji.

Aktualni se američki predsjednik branio da je na kognitivnom testu odlično prošao, no CNN navodi da takav test nije dokaz mentalne superiornosti. "On projicira gotovo sve", tvrdi Mary Trump. "Normalizacija njega - što traje više deset godina - razlog je za ovu situaciju u kojoj se nalazimo."

Trump je rekla da ne zna je li njezin stric uzima drogu.

Također, Mary Trump kaže da postoji dovoljno dokaza da se osudi odgovor Bijele kuće na pandemiju koronavirusa. "Moramo se usredotočiti na stvari koje je Donald zaista rekao, a kasnije se možemo baviti sadržajem knjige Boba Woodwarda", dodala je.

Trump kaže da želi da njezin stric odgovara za svoje postupke, a već je ranije rekla da Trumpa proganjaju duhovi prošlosti, poglavito iz djetinjstva.

"Donald je psihološki duboko oštećen čovjek i to zbog njegovog odrastanja te situacije s njegovim roditeljima", rekla je Trump za CNN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:32