KOBAN SUSRET

NAPALI IH PODIVLJALI ROTVAJLERI 'Grizli su me za bedra, vrištali smo i zapomagali'

 Screenshot

Stjuardesa Ivana Šćasni (23) proživjela je pravu dramu dok je u novogodišnjoj noći hodala po jednoj ulici u beogradskom naselju Borča. Tamo su njezinog dečka i nju napala dva rotvajlera, piše Blic .

- Mislili smo da su lutalice pa smo ih pozvali. Mahali su repom, a onda su me odjednom počeli vući za šal i torbu. Zatim su počeli gristi. Tražili smo mjesto na kojem bismo mogli preskočiti ogradu i ući u neko dvorište, ali su posvuda na ogradama bili šiljci - priča Ivana.

- U jednom trenutku su me oborili i počeli mi kidati potkoljenicu i gristi me za list noge. Zatim su me grizli za bedra - dodala je nesretna stjuardesa.

Dok je tako ležala na ledu, a psi su je napadali, njezin dečko joj je uspio zaštititi glavu i tijelo.

- Vrištali smo i dozivali pomoć. Na svu sreću, jedan je susjed dotrčao i počeo tjerati pse. Nakon njega pojavio se i brat vlasnika pasa. Pozvao ih je i oni su se vratili u kuću - ispričala je djevojka za Blic .

Susjed koji im je pomogao primio ih je u svoju kuću gdje je došla i Hitna pomoć.

- Nisu me mogli smiriti. Nisam osjećala noge i tresla sam se. Ugriz na lijevoj nozi je došao do kosti pa ga liječnici nisu mogli sanirati tako lako. Kada sam skinula čarape koža je ostala na njima - ispričala je Ivana.

Njezina majka Jelena rekla je kako će Ivana morati na plastičnu operaciju jer joj je otkinut dio lista. Osim toga neko vrijeme neće moći ići na posao.

Protiv vlasnika pasa je, inače, podnesena je kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 06:36